2 0
J.PRESS 2017.11.16. 09:47

BLACK FRIDAY a J.PRESS webshopon!

Az ősz legőrültebb shopping eseménye!

Téged utol ért már a Black Friday láz?

Sokáig azt sem tudtuk, hogy mit jelent a kifejezés „Black Friday”. Majd ámulva néztük az interneten terjedő videókat, melyek arról szóltak, hogy Amerikában hogyan őrülnek meg az emberek a Fekete Pénteken, és hogyan rohamozzák meg a boltokat.
Bár Magyarországon szerencsére nincsen (még) ilyen eszeveszett emberáradat az üzletekben, a Black Friday közeledtét mégis egyre jobban és egyre többen várják.


A Black Friday elnevezésével kapcsolatban több história is kering. A név köthető egyrészt a New York-i tőzsde összeomlásához, de a hálaadást követő első pénteket is így nevezték el Amerikában az óriási forgalmi dugók miatt. Ekkor kezdődött meg ugyanis hatalmas leárazásokkal a karácsonyi ajándékok beszerzésének ideje, minek hatására az emberek az utcákra özönlöttek, megbénítva ezzel a közlekedést.
Másik ismert történet a Black Friday kapcsán, hogy a kereskedőknél azt a pénteket nevezték el így, amikor is a főkönyvben a piros tintáról fekete tintára váltottak a könyvelők. Vagyis veszteségből nyereségbe fordult át a cég.
Bárhogy is legyen, Magyarországon is egyre elterjedtebb a Black Friday. Egyesek november 3. péntekjén, mások az azt követő pénteken tartják ezt a promóciót.

Ajándékok és Black Friday már csak egy karnyújtásnyira!


Nem kell már tovább várakozni, november 24-én nálunk is beköszönt a Fekete Péntek, így a Black Friday alkalmából mi is kedvezményesen kínáljuk termékeinket a webshopon!
Ha már elkezdtél gondolkozni a karácsonyi ajándékokon, de még nem döntötted el, hogy mit adj akár nőnemű, akár férfi ismerőseidnek, gyűjts néhány tippet a J.PRESS-től és szerezd be a meglepetéseket a Black Friday-on kedvezményesen!
Black Friday akciónk keretén belül minden teljes árú termékünkre 20% kedvezményt adunk a webshopon.

Használd a JPBF-17 kuponkódot a kosár oldalon!

Tök jó, de nem szereted a tumultust és a sorban állást?


Van egy jó hírünk! Nálunk sorban állás és tumultus nélkül tudod kihasználni a Black Friday adta lehetőségeket, hiszen kizárólag a webshopon keresztül leadott rendelésekre vonatkozik majd a 20% kedvezmény! Lökdösődés, türelmetlenkedés és várakozás helyett válaszd a kényelmesebb vásárlási formát, és intézd el a bevásárlást otthonról, a fotelból! Így elkerülheted a tömeget, a sorban állást és nyugodtan böngészhetsz webshpunkban, anélkül, hogy bárki vagy bármi is megzavarna.

Mire érdemes figyelni?


Ha már kedvezmény van, érdemes beszerezned a must-have alapdarabokat, melyeket rendszeresen használsz és szeretsz. Ugyanakkor egy ilyen alkalom lehetőséget ad arra is, hogy kísérletezz számodra eddig ismeretlen, vagy esetleg magasabb árú termékekkel!
Legújabb kollekciónk biopamut darabjait semmiképp ne hagyd ki! A biopamutból készült fehérneműk különlegessége, hogy teljes mértékben környezetbarátnak számítanak, mivel bio alapanyagból készülnek. A pamutszálak mindenféle vegyi anyagtól mentesek, így abszolút természetes anyagnak minősülnek. Ha érzékeny a bőröd, szerezd be ezt a J.PRESS fehérneműt a Black Friday-on, és teszteld!

Emeljük a tétet!


A kiváló minőségű, pihe-puha, wellsoft anyagból készült köntöseinknek biztosan nem tudsz majd ellenállni! Nem is kell, hiszen Black Friday alkalmával ezt is kedvezményes áron vásárolhatod meg!

Felcsigáztunk? Már csak néhány nap és jön a Black Friday! Ne maradj le! Szerezd be a J.PRESS termékeket akciósan ezen a napon a webshopból!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.