J.PRESS 15% Mennyiségi Kedvezmény

Rendelj több darab terméket és mi megadott termék árából 15% kedvezményt adunk.

Célunk a mennyiségi kedvezményekkel, hogy meglévő és új vásárlóinknak is jutalmazzuk a J.PRESS termékek nagyobb tételben történő vásárlása esetén. Használd ki ezt a szolgáltatásunkat, megéri!

Melyik termékek esetén adunk 15% mennyiségi kedvezményt?

A 15%-os mennyiségi kedvezmény minden termékkategóriára igénybevehető.

Hány darabot kell redelni, hogy megkapjam a 15% mennyiségi kedvezményt?

  • férfi zokni estén 5 pár vagy ennél több
  • minden más termékkategóriába tartozó termék esetén 3 darab vagy több

A mennyiségi kedvezmény nem termék, hanem termék kategória függő, ez azt jelenti, hogy rendelhetsz 3 darab különböző típusú, fazonú férfi alsónadrágot, mi megadjuk a 15% kedvezményt mindegyikre! A mennyiségi kedvezmény tehát termék kategóriához kötött. Ha bármely férfi zokniból, vagy női zokniból, vagy férfi alsónadrágból, vagy női alsóból rendelsz a fent megadott mennyiségek szerint akkor 15% kedvezményt adunk.

Példa:

  • ha rendelsz 1 db boxeralsót és 2 db fecske alsót, akkor kapsz 15% mennyiségi kedvezményt ezekre a termékekre
  • ha rendelsz legalább 5 párat ebből a zokniból (lehet 5 különböző méret és/vagy szín is), akkor is adunk 15% mennyiségi kedvezményt
  • ha rendelsz 5 különböző típusú férfi zoniból legaláb 5 párat, akkor szintén tiéd a 15% kedvezmény

Kell regisztrálni a 15%-os mennyiségi kedvezmény igénybevételéhez?

Nem. A 15%-os mennyiségi kedvezmény nem kötött regisztrációhot. Bármely felhasználó aki a jpressplaza.hu oldalon rendel megkaphatja a mennyiségi kedvezményt.

Mikor nem kapom meg a 15%-os mennyiségi kedvezményt?

Nem érvényes a mennyiségi kedvezmény akkor ha a termék nem a megadott 4 termék kategóriába tartozik (pl. fürdőruha).

Abban az esetben, ha egy termékünk - a fent megadott 4 termék kategóriában - akciós és az egyedi akciós ár kedvezőbb, mint a mennyiségi kedvezménnyel elérhető ár (azaz nagyobb %-os kedvezmény érvényes rá, mint a mennyiségi kedvezmény mértéke). Ebben az esetben a termék az alacsonyabb akciós áron rendelhető, függetlenül attól, hogy hány darabra érkezik megrendelés.

Ne feledd, a 15% mennyiségi kedvezményt nem csak itt web áruházunkban, hanem az összes J.PRESS Márkaboltunkban igénybe veheted, ugyanezekkel a feltételekkel! FONTOS: A mennyiségi kedvezmény a Premier Outlet és a Polgár M3 Outlet üzleteinkben nem érvényesíthető!