0 0
J.PRESS 2017.09.13. 11:41

Biopamut az új kollekciónkban

Organikus és kényelmes

Viselj mindennap biopamut alsóneműket!

Biotej, biokenyér, biohajfesték…. és a sort folytathatnák még a végtelenségig. Ugye ismerősek ezek a kifejezések? Ami a táplálkozást és a kozmetikumokat illeti, már régen ismerjük a bio fogalmát, és egyre tudatosabban használjuk az ezzel a jelzővel ellátott termékeket a hétköznapokban. A médiában futó kampányoknak köszönhetően egyre fontosabb számunkra, hogy tudjuk, az, amit megeszünk vagy megiszunk, az arcunkra vagy hajunkra kenünk, az környezetkímélő és vegyszermentes alapanyagokból készül. Ezzel a hozzáállással nem csak a jövő generációiról gondoskodhatunk, de a saját szervezetünkkel is jót teszünk.


Tudtad, hogy szépen lassan a divat világába is bekúszott a bio fogalom? Te gondoltál már rá, hogy tisztán organikus eredetű textilből készült ruhákat hordj? Ismerd meg velünk a biopamut tulajdonságait, és az ebből készült új kollekciós J.PRESS termékeket!


No de mi fán terem a biopamut?


A bio címke akkor ragasztható rá egy termékre, ha előállításához nem használnak környezetszennyező vegyszereket. Ha bekukkantasz a szekrényedbe, és átnézed a ruháidat, akkor rájössz, hogy a nagyrészük nejlonból vagy poliészterből készült, amelyek energiaigényes előállítása jócskán terheli a környezetet. Ráadásul ezek az anyagok hosszú-hosszú évek alatt bomlanak le, ezzel is növelve a Te egyéni ökológiai lábnyomodat, amit a Földön hagysz.


Szintén a gardróbod átvizsgálásakor – szerencsés esetben – találsz jópár pamut ruhadarabot is, amik természetes alapanyagból, a gyapjú növény virágából készülnek. Ez már sokkal jobb irány, a gond viszont az, hogy a világ vezető pamuttermesztő országaiban még mindig rengeteg műtrágyát és növényvédőszert használnak. Pontosan ezért fejlesztették ki a biopamutot a 2000-es évek elején, melynek termesztése során kizárólag biológiai szereket használnak és a génmanipulációt is elhagyják.


A pamut természetes tapintását, magas nedvszívóképességét, kellemes viseletét mindannyian szeretjük. Miért ne választanánk akkor a garantáltan organikus, környezetkímélő eljárás során előállított bio változatát? A J.PRESS brand számára is kiemelten fontos a környezet védelme és a globális felmelegedés elleni közös fellépés. Éppen ezért az új, őszi – téli kollekciónkban már több biopamut terméket is megtalálsz.


Mert egy jó boxeralsóra mindig szükség van….

 


Kedveled a puha anyagokat, és első számodra a kényelem, no meg a természetesség? Ha eddig is ragaszkodtál a magas pamut tartalmú J.PRESS fehérneműkhöz, ezután se mondj le róluk! Sőt! Arra bíztatunk, próbáld ki ezt a biopamut alsónadrágot! A biopamut kedvező tulajdonságait korábban már részletesen ecseteltük: természetes alapanyagból készül, a gyapot termesztése során nem használnak fel műtrágyát és vegyszereket, így biztos lehetsz benne, hogy a fehérneműs fiókod nem roskadozik a környezetszennyezés súlya alatt.


Nézz csak rá erre a boxeralsóra! Nemcsak organikus eredetű, de szuper trendi is. Csak letisztult színekben, klasszikus feketében vagy fehérben érhető el, így biztos lehetsz benne, hogy minden alkalomhoz remekül passzol. Legyen szó edzésről vagy esti elegáns megjelenésről, a biopamut J.PRESS boxer kényelmére mindig számíthatsz.


Mi a jobb a pamutnál? Hát a biopamut!

 


Ez a  J.PRESS női alsó most különleges, biopamutból készült. A magas pamuttartalom eddig is a J.PRESS fehérneműk előnye volt, most azonban itt a 95% biopamut tartalmú anyag, mely káros anyagoktól mentes. Így még egészségesebb, még természetesebb lehet a viselete. Ha valami igazán extrára vágysz, próbáld ki a biopamutból készült női alsót!


Ennek az alsónak a fazonja is igazán különleges. Ha szeretsz csavart vinni a hétköznapokba és lázadó típus vagy, akkor ez a hipszter fazon pontosan Neked készült. Már rég nem igaz, hogy a telibugyi nagymamás. Sőt! Pont olyan kényelmes és szexi, mint keskenyebb szabású társai.


Mire vársz még, látogass el a J.PRESS üzleteibe, és nézd meg személyesen az őszi-téli kollekciónk biopamut darabjait!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.