3 0
J.PRESS 2017.06.08. 10:11

Érezd magad jobban a fehérneműdben!

Viseld fehérneműidet szettben a maximális komfort érzet érdekében

Veled is előfordult már, hogy felöltöztél reggel, de azt érezted, hogy valami nem stimmel? Sokszor elegendő csak egy apró változtatás, és máris tele önbizalommal vághatsz neki a napnak! Mi a titok? A nehezen induló hétköznapokat megkönnyítheted egy-egy jól kiválasztott szettel. Ez természetesen a fehérneműdre is igaz.


Egy melltartó és egy alsónemű önmagában is lehet szép, ám ha összepárosítjuk őket, csak úgy tűnhetsz fehérneműben is stílusosnak, ha odafigyelsz a részletekre. Különös tekintettel a fehérnemű színére, anyagára, stílusára.


Ha olyan melltartót és bugyit veszel fel reggel, melyek tökéletesen passzolnak egymáshoz, a tükörbe pillantva máris elégedetten mosolyoghatsz vissza magadra. Éppen ezért érdemes a fehérneműt szettben megvásárolni, így ugyanis olyan darabokat kaphatunk, melyek tökéletesen harmonizálnak egymással. Ami biztos, egy jól összeválogatott szettel tökéletes lesz majd az összhang. Egy ilyen fehérnemű összeállításban jobban fogod magad érezni, ami az önbizalmadat is nagyban növeli majd.


A szürke bármi, csak nem unalmas


A J.PRESS női fehérnemű kollekciójában olyan bugyikat és melltartókat találsz, különböző fazonokban, melyek remekül párosíthatók egymással. Az idei nyár egyik favoritja a szürke, természetesen többféle árnyalatban.
 

A magas pamuttartalmú, sötét melírszürke tanga és a hozzá tökéletesen passzoló előformázott, kosaras melltartó tökéletes választás hétköznapokra! Ez a szett kényelmes, ráadásul olyan alapdarabnak számít, mely nem hiányozhat egyetlen nő fehérneműs fiókjából sem.
Lustálkodós hétvége? Vagy egyszerűen csak jobban kedveled a nem tanga fazonú alsóneműket? Ehhez a melltartóhoz választhatsz teli fenekű, boyshort alsót is! Próbáld csak fel, az összhatás szuper laza és irtó szexi lesz!

melltartó

női alsó

női alsó


Egy kis luxus


A kellemes tapintású, poliamid anyagú, galambszürke bugyi és a hozzá illő pántnélküli melltartó csodaszép látványt nyújt majd! Ebből akár még randi szett is lehet. Ha viszont szeretnél egy kis eleganciát és luxust csempészni a dolgos hétköznapokba, bátran örvendeztesd meg magad és viseld munkanapokon is!

melltartó

női alsó

Fekete-fehér, igen!


A fekete és fehér fehérneműk az abszolút alapdarabok, ha egy nő fehérneműs fiókjába betekintünk. Úgy válaszd ki őket, hogy tökéletes legyen a fazon, és egész nap kényelmes viseletet biztosítsanak! Íme néhány elmaradhatatlan szett, amik biztosan kedvenceid lesznek majd.

melltartó

női alsó

női alsó

női alsó


Akár alváshoz, akár egy forró nyári napon farmertshorthoz vagy a légkondis irodába a blézered alá is viselheted ezt a csipkés J.PRESS trikót! A lényeg, hogy válassz hozzá illő alsót is!

női trikó

női alsó

Ha kell egy kis szín…


Tedd le a voksod az idény egyik trendszíne, a bordó mellett! Ez a különlegesen puha tapintású fehérnemű magas bambusz tartalommal rendelkezik. Természeténél fogva lágy, kényelmes és ökobarát textília.

női trikó

női alsó

Szívesen tesztelnéd magadon ezeket a szetteket? Várunk szeretettel megannyi J.PRESS Márkaüzletben, ahol felpróbálhatod őket!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.