0 0
Perlei Levente 2017.10.03. 15:24

Hamarosan Glamour napok a J.PRESS-nél

Hamarosan megrendezésre kerül a várva várt shopping esemény!

Október 12-15-ig újra Glamour napok!

Október 12-től indul az év egyik legjobban várt shopping rendezvénye, a GLAMOUR-napok, mely alkalomból a J.PRESS üzletekben is kedvezménnyel szerezheted be ruhatárad magas minőségű fehérneműit.

Nincs ideálisabb alkalom a GLAMOUR-napoknál arra, hogy kipróbáld a J.PRESS innovatív, speciális alapanyagú termékeit. Ha Te is azok közé tartozol, akik alaposan megválogatják legintimebb ruhadarabjaikat, a fehérneműiket, akkor a J.PRESS különleges alapanyagú termékeit Neked találták ki.

Nálunk szert tehetsz a puha és környezetbarát bambusz anyagból készült alsókra, trikókra és zoknikra, a természetes alapú modált is előszeretettel használjük alsóink gyártása. A nagy népszerűségnek örvendő lézervágott tangák és briefek, illetve varrás nélküli boxerek között is válogathattok, melyek a legszűkebb ruhák és nadrágok alatt is észrevétlenek és kényelmesek maradnak.

Speciális alapanyagú vagy éppen a klasszikus pamut alsóneműk, köntösök és pizsamák között Te is és kedvesed is megtaláljátok a kedvenc darabjaitokat. Térjetek be Ti is a J.PRESS üzletekbe a GLAMOUR-napokon vagy vásároljatok a webshopon és kérjétek a szerzeményeket házhoz!

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban a GLAMOUR-kuponfüzetben.

Résztvevő üzleteink listáját keresd a GLAMOUR-napok oldalán!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.