0 0
J.PRESS 2017.12.18. 12:29

Hogyan éld túl a karácsonyi nagybevásárlást?

Segítünk néhány praktikus tippel!

Hogyan éld túl a karácsonyi shopping lázat?


Segítünk néhány praktikával

A karácsony mindenki számára mást és mást jelent. Lehet gyűlölni vagy szeretni, bárhogy is, az Ünnepek már a nyakunkon vannak.


Sokak szerint elérkeztünk az év egyik legszebb időszakához: hóesés, mézes kalács, forralt bor, meglepetések, szeretet. Mások pedig csak a megnövekedett forgalmat, a dugókat, a zsúfolt üzleteket, az eszeveszett pénzköltést és a türelmetlen embereket látják maguk előtt.


Akárhogyan is vélekedj karácsony ünnepéről, az azt megelőző időszakban lehet, hogy néhány trükköt érdemes lesz bevetned, hogy könnyebb legyen túlélni a vásárlást!


Ne indulj el céltalanul!


Nincs is annál rosszabb, mint amikor megannyi bámészkodó ember között próbálsz haladni, és közben nézelődni, hogy vajon milyen ajándékokat vásárolj idén karácsonyra. Egy jól átgondolt bevásárlólista mindenképpen segíthet. Érdemes még otthon sorra venned, hogy mi az, amit vásárolni szeretnél. Ha nincs ötleted, előbb böngéssz kicsit a neten, míg körvonalazódik benned, hogy mik legyenek a karácsonyi ajándékok.


Mindent egy helyen!


Ha megvan, hogy kinek milyen karácsonyi ajándékkal szereznél örömet idén, gondold át, hogy hol tudod ezeket megvásárolni. A legjobb, ha olyan helyet (bevásárlóközpontot) választasz, ahol egyszerre több mindenki meglepetését be tudod szerezni. Így nem fogsz felesleges energiát pazarolni az utazásra. A J.PRESS Márkaüzleteit is megtalálod a legnagyobb budapesti bevásárlóközpontokban, illetve nagyobb vidéki városok plázáiban is!


Fontos az időzítés!


Érdemes akkor érkezned, amikor még kevesebben vannak az üzletben. Ezek az időpontok általában a nyitás kezdetekor, esetleg végén lehetne. A napközbeni időszak – főleg hétvégén – elég forgalmas. Jobban jársz, ha időben érkezel, vagy ha megoldható, kiveszel egy szabadnapot, hogy elintézhesd a nagy karácsonyi bevásárlást!


Csak a legszükségesebbet!


A nők hajlamosak telepakolni mindenféle „fontos” dologgal a táskájukat. Biztos, hogy szükség lesz a parfümödre az elkövetkezendő 3-4 órában? Tényleg használni fogod a nedves törlőkendőt, a szemcseppet, a napszemüveget és a céges csipogódat is? Ha nem, akkor hagyd őket otthon! Felesleges cipelned ezeket, ha nem lesz rájuk szükséged.
Ha autóval érkezel, hagyd a kabátodat a kocsiban. Ha tömegközlekedéssel, használd a ruhatárat. Egy téli kabát csak megnehezíti a vásárlást, és a cipekedés, vagy a rád melegedett kabát miatt még az esélyét sem adod meg, hogy ez a karácsonyi vásárlás most élvezetes legyen.


Tarts pihenőidőt!


Tudjuk, hogy gyorsan túl akarsz jutni az egész karácsonyra bevásárlós hercehurcán, mégis muszáj, hogy időt adj magadnak! Egyél és igyál rendesen, menj el a mosdóba, ha kell! Apróságok, de nincs is annál rosszabb, amikor már az éhségtől frusztrált vagy, ám még venned kell néhány ajándékot.
 

Légy türelmes!


Biztosan jobb lesz, ha ledudálod az előtted bénázó sofőrt? Segítesz azzal, ha hangosan megjegyzéseket teszel a pénztárnál való sorban álláskor, hogy lassan halad a sor? Megoldás, ha leordítod a másik haját, mert véletlenül neked ment a tömegben?
Mi lenne, ha idén a karácsonyi bevásárláskor próbálnál még türelmesebb, még figyelmesebb és még kedvesebb lenni embertársaiddal? Bármilyen szituációba is keveredj, meglátod, hogy Neked biztosan jobb érzés lesz majd, ha kedvesen reagálsz.

Kapcsolódj!


Csekkold a neten, hogy esetleg be lehet-e szerezni a kiválasztott ajándékokat online! A J.PRESS webshopjában például valós idejű készletinfót látsz. Így ha kiválasztasz egy boxeralsót vagy női fehérneműt, és azt látod, hogy van készleten, biztos lehetsz benne, hogy meg is tudod vásárolni az adott terméket. Ellenőrizd a szállítási határidőt is, hogy biztosan időben megérkezzen a rendelésed!  Nincs is annál kényelmesebb, mint amikor nyugodtan, otthonról tudod megrendelni a kívánt termékeket.

Tervezz!


Ha a fenti praktikákat már mind kipróbáltad, és úgy véled, fabatkát sem érnek, jövőre gondolkozz előre, vedd meg az összes karácsonyi ajándékot még novemberben!

Amiben biztos lehetsz idén is, hogy a J.PRESS Márkaüzletekben szakképzett eladóink a tőlük telhető legtöbbet fogják megtenni azért, hogy az üzletbe betérő vásárlók a lehető legelégedettebben távozzanak a vásárlás végeztével! Nem ismered a termékeket, újdonságokat? Nem tudod, hogy mit érdemes vásárolnod apukádnak, öcsédnek vagy épp nagynénédnek?  Bizonytalan vagy a méretet választásban? Kérdezd bátran eladóinkat, akik szakértelmükkel és kedvességükkel idén is hozzájárulnak majd, hogy az idei karácsonyi vásárlás ne legyen stressz számodra!

Sőt, még ajándékot is kapsz tőlünk!


Ha 5000 Ft felett vásárolsz Márkaboltjainkban vagy webshopunkon, megajándékozunk Téged egy AXE utazó dezodorral! Az ajánlat minimum 5 000 Ft értékű vásárlás esetén érvényes. Az ajándék 1 db AXE 35 ml-es utazó dezodor. Az ajándék feltétele a törzsvásárlói státusz vagy a programhoz való csatlakozás. Az ajánlat 2017.12.24-ig vagy a készlet erejéig érvényes!

Boldog készülődést kívánunk az Ünnepekre!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.