0 0
J.PRESS 2018.11.26. 12:31

J.PRESS az Aréna Mall-ban!

5 pont, amiért látogass el új üzletünkbe

Hatalmas öröm számunkra, hogy bejelenthetjük: ezentúl már az Aréna Mall-ban is megtalálod a J.PRESS márkát! November 24-től szeretettel várunk Magyarország és egyben Közép-Európa legnagyobb alapterületű bevásárlóközpontjában modern, tágas márkaüzletünkben! Tudj meg többet új üzletünkről, és arról, hogy miért is érdemes most ellátogatni hozzánk!

November 24-én megnyílik az Aréna Mall-ban a legújabb J.PRESS Márkabolt! Miért is látogass el hozzánk?

1. Modern, tágas üzlet, tele a kedvenc J.PRESS termékeiddel
A tágas, legújabb design szerint kialakított környezet segít, hogy a vásárlásra és termékeinkre hangolódj!

2. Segítőkész, szakszerű személyzet
A modern környezet mellett szakszerű kiszolgálással várunk, ahol eladóink segítenek eligazodni a méreteken és a kedvezményeken is.

3. Kedvezmény
Mindezek mellett ráadásként 15% mennyiségi kedvezménnyel várunk, amit érdemes még az ünnepi shopping láz előtt kihasználni!

+ Tipp: A mennyiségi kedvezmény termékkategóriánként érvényes, ha pizsamát szeretnél adni szeretteidnek karácsonyra, válassz 3 akár különböző mintájú és fazonú, eltérő méretű szettet, és már jár is a 15% kedvezmény!

J.PRESS hosszú ujjú női pizsama szett
 
3 db vásárlása esetén 13.990 Ft helyett 11.892 Ft
 

 

J.PRESS férfi hosszú ujjú pizsama szett
 
 


3 db vásárlása esetén 15.990 Ft helyett 13.591 Ft


4. VIP próbafülke, akár párban is!
A modern és trendi üzlet design mellett egyedi VIP próbafülkékről is gondoskodtunk! Hogy mit is jelent ez? A VIP próbafülke egy tágas, kényelmes, komfortosan kialakított próbafülke, ahol minden külső zavaró tényező nélkül csakis magadra koncentrálhatsz, és persze a kedvenc J.PRESS termékedre. Bizony, az Aréna Plázában lévő J.PRESS üzletben kizárhatod a kényelmetlen próbálást, sőt, akár párban is van lehetőség próbálni. A közös próba pedig szinte már-már garantálja a sikeres, elégedett vásárlást.

5. Hatalmas területű pláza
A stresszmentes, nyugodt karácsonyi vásárlás nem álom többé! A hatalmas alapterületű plázában kényelmesen beszerezhetsz mindent, anélkül, hogy feszengenél a rengeteg ember miatt. A széles üzletválaszték lehetővé teszi, hogy egyszeri vásárlás alkalmával mindent kipipálj a listádról!

Kezd el a karácsonyi ajándékok beszerzését időben, az Aréna Mall-ban a kényelmes és díjtalan parkolás is hozzájárul ahhoz, hogy nyugodtan eltölts egy-egy nézelődős, bevásárlós délutánt! Az Aréna Mall több, mint 10 éve várja óriási területén a vásárolni vágyókat, méltán az egyik legkedveltebb bevásárlóközpont. A J.PRESS márkán kívül még nemzetközi divatmárkák, remek éttermek, kávézók, valamint IMAX mozi is vár, ha végeztél a vásárlással. Nézelődj, szerezd be a kinézett darabjaidat kényelmesen, a tumultus nem kötelező kiegészítője a személyes shoppingolásnak!


Élj hát az akciókkal és a kényelmi lehetőséggel, látogass meg minket a nyitás napján, 2018. november 24-én, szombaton! A vadiúj J.PRESS üzletet a földszinten, közvetlenül az OTP Bank mellett találod.

 

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.