0 0
J.PRESS 2018.03.26. 11:51

Légy stílusos tavasszal is!

Ismerkedj meg a galléros pólókkal!

Légy stílusos tavasszal, hódíts gallérnyakú J.PRESS pólóban!
 
Ugye Te is várod már, hogy végre megérkezzen a tavasz és vele együtt a kellemes idő? Hosszú idő után eljön ismét az alkalom, amikor megszabadulhatsz a több rétegű öltözködéstől és a szekrényedben egymásra halmozott pulóverektől. Vedd elő a könnyed és színes, már-már elfeledett darabjaidat, engedd el a téli szürkeséget! Ha a most következő szezonra szeretnél beújítani valami igazán ütős és divatos darabot, válassz a legújabb kollekciós J.PRESS gallérnyakú pólók közül! Igazán férfias és stílusos nem csak ingben lehetsz! Idén tavasszal nem hiányozhat a ruhatáradból ez a fazon, szerezz be mielőbb a kedvenc színedben egy piké pólót!
 

A J.PRESS a legújabb galléros férfi pólóit azoknak a férfiaknak alkotta meg, akik számára fontos a stílusos, igényes megjelenés, ám néha szeretnének fellélegezni az üzleti életben szükségszerű, állandósult ingviselés alól. Noha az emlékeinkben megjelenő hagyományos, megszokott pólók alapján elsőre azt gondolhatjuk, egy póló nem lehet elegáns - tévedünk.

Nézzük csak meg közelebbről az új kollekciós J.PRESS ingnyakú pólót és lássuk be, ha elhamarkodottan ítélkeztünk! Ez a póló férfias, stílusos, modern, és nem utolsó sorban elegáns is!

1.       Galléros nyakrész

A J.PRESS férfi piké póló ingnyakának köszönhetően lesz elegáns a hagyományos fazonú, környakú pólókkal ellentétben. Kiváló minőségű, nyak megerősített varrással ellátott, különleges megmunkálással készült egyedi felsőről van szó. Ebben a pólóban stílusos leszel úgy, hogy nem szükséges lemondanod a kellemes, laza és könnyed viseletről a nyár folyamán. A laza póló és a formális ingek között félúton kínál tökéletes megoldást ez a piké fazonú férfi J.PRESS felső! A több gombbal ellátott nyakrészt pedig szabadon állíthatod, ahogyan épp az számodra kényelmes. A nagy melegben akár teljesen kigombolhatod, szabadon hagyva mellkasod. Ebben az esetben viszont ne lepődj meg, ha a Rád szegeződő tekintetek megsokszorozódnak!


 
 
 
2.    Ujjak

Ujjain csíkos passzé található, mely karodra simulva kiemeli annak formáját. Ne félj, nem leszel hivalkodó, nem simul Rád teljesen az egész ujj, éppen csak annyira, amennyire az vonzó és esztétikus! Mind e mellett kényelmes viselet. Gondosan válogatott minőségi anyagból készült ez a J.PRESS póló, ami a maximális komfort érzetedet szolgálja. A legfrissebb trendeknek megfelelően alkottuk meg a póló ujjainak a végén található csíkos passzékat, amelyeket minden esetben az adott póló alapszínéhez igazítottunk. Igazán egyedi színkombinációk is születtek, mint például ez a melírszürke színű póló, melyet kék-fehér-piros csíkos mintával párosítottunk. A szürke színt feldobják ezek a csíkos passzék, divatos és egyedi leszel benne!


 

3.    Visszafogott logó

A minimál és letisztult stílus hívei vagyunk. A hatalmas logók és márkajelzések már régen idejüket múlták, főleg, ha felső ruházatról van szó. A mellkasi rész bal oldalán, az utolsó gombbal egy vonalban egy visszafogott, szolid varrott márkajelzést helyeztünk el, ezzel is követve a kifinomultság trendjeit. Amennyiben a visszafogott eleganciát kedveled és az egyszerűbb, ám annál stílusosabb darabokat részesíted előnyben, úgy ez Nálad is plusz pont lesz! Ne felejtsük el: a kevesebb, néha több!


 
4.       Több színben

A méltán népszerű fekete, fehér és szürke alapszínek mellett a különlegesebb, figyelemfelkeltőbb darabokat kedvelőknek szerettünk volna kedvezni a padlizsán és a sötétkék színű J.PRESS piké pólók kialakításával. Hétköznapi, casual outfitekhez elengedhetetlen darab. Egy rövid, vagy akár hosszú szárú farmerrel viselve is visszafogott, ízléses megjelenést érhetsz el. Felesleges tovább keresgélned, a szezon befutó fazonja lesz ez J.PRESS galléros férfi póló! Már csak az a kérdés, hozzád melyik szín illik a leginkább? Próbáld fel üzleteinkben, hidd el, imádni fogod!


 
 
Stílusos férfinek tartod magad? Amennyiben igen, szerezd be mielőbb a kedvenc színedben ezt a galléros J.PRESS pólót! Készülj a tavaszra, vásárold meg most online, vagy személyesen boltjainkban. Amint kisütnek az első napsugarak, már bele is bújhatsz! Ellenállhatatlan leszel!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.