8 0
J.PRESS 2017.11.15. 13:23

Mivel lepjük meg a hölgyeket?

Olvasd el hasznos tippjeinket!

Idén karácsonykor öröm lesz az ajándékozás


Avagy mit vegyél karácsonyra egy nőnek?


Te is stressznek éled meg a karácsony körüli felhajtást és az ajándékok beszerzését? Sem időd, sem kedved azon törni a fejed, hogy mivel lephetnéd meg barátnődet, lány testvéredet, esetleg édesanyádat?


Az idei karácsony más lesz!


Adunk néhány szuper karácsonyi ajándékötletet, melyek bármelyikét bevetheted, ha a megajándékozni kívánt illető nőnemű.

Ciki vagy nem ciki fehérneműt ajándékozni karácsonykor?


Nem reprezentatív piackutatásunk alkalmával kiderült, hogy a megkérdezettek 82%-a szerint nem ciki fehérneműt ajándékozni karácsonyra. Míg a válaszadók 94%-a felelte azt, hogy ő bizony örülne, ha idén a fa alatt valamilyen díszes csomagolásba rejtett alsónemű várná.
Mi a J.PRESS-nél egyetértünk velük, hiszen fehérneműnek, alsóneműnek mindig hasznát vesszük, és talán ez az a ruhadarab, melyet hajlamosak vagyunk az utolsó utáni pillanatig is hordani. Egy nő ruhatárában pedig sosem lehet elegendő mennyiségű ruhadarab, így a hölgyek kifejezetten örülnek, ha ilyesmivel lepik meg őket.

Karácsonyi ajándék bármilyen nő ismerősödnek


Boka vagy térd, vékony vagy vastag, mintás vagy egyszínű. Bármilyen zoknit is válassz idén karácsonyra a J.PRESS női zokni kollekciójából, az ajándékozott nem csak örülni fog, de hasznát is veszi majd az általad választott daraboknak.


A J.PRESS női zoknijai egytől egyig magas pamut tatalommal bírnak. Kidolgozásuk során ketlizett, vagyis varrás nélküli orral készülnek, így nagyon kényelmes viseletek, mivel felesleges varrás nem nyomja majd a lábfejet.


Ha fiatalabb lány családtagot, vagy a barátnődet ajándékoznád meg karácsonyra, válassz vidám, mintás boka zoknit. Ha édesanyádat, vagy a család idősebb hölgy tagjának kedveskednél, élénk színek helyett válassz inkább sötétebb, egyszínű modelleket.
Télvíz idején remek választás lehet egy olyan térdzokni, mely melegen tartja a lábat. Ha pedig tudod, hogy nagyon fázós lábú az ajándékozott, esetleg leginkább tömegközlekedéssel közlekedik, vagy munkájából adódóan sokat tartózkodik a szabadban télen is, lepd meg egy pár thermo zoknival! A thermo zoknik esetében a zoknik talpa plüss, így lehet bármennyire hideg, viselőjük nem fog fázni. Egy teljesen plüss zokni pedig a leghidegebb napokon maga a mennyország!


Nagyon, nagyon közeli lány ismerősöknek mehet akár fehérnemű szett is!


Most persze nem a full csipke szettekre gondolunk, sokkal inkább egy-egy praktikus és időtálló J.PRESS darabra. A J.PRESS trikója például kitűnő választás, hiszen a hűvösebb idő beköszöntével a vékonyabb blúzok alá igencsak elkél egy ilyen aláöltözet. A megfelelő összhatás érdekében vegyél a trikó mellé egy hozzá illő bugyit is. Ahhoz, hogy a párod megjelenése szuper legyen, válaszd a szettet testszínben. Tudjuk, hogy ez sok férfi számára értelmezhetetlen, ám kedvesed rendkívül értékelni fogja majd igyekezetedet! A testszínű trikó ugyanis nem látszódik át a fehér blúzok alatt. Egy testszínű bugyit pedig szintén bármilyen testhez simuló, fehér nadrághoz vagy szoknyához fel lehet venni.


Gourmet a nő? És nem csak az ételek terén? A J.PRESS fehérnemű kollekciójában olyan különlegességeket is találsz, mint például a bambuszból készült fehérneműk. A rendkívül puha és hűs tapintású alapanyagnak köszönhetően egy ilyen szettel karácsonykor bármelyik fagyos szívet megolvaszthatod.


Nagyobb csomag a karácsonyfa alatt?


Valami fajsúlyosabb ajándékra gondolnál, nem csak zoknira és trikóra? Vess egy pillantást a J.PRESS női wellsoft köntöseire. A pihe-puha anyagból készült köntösöket öröm lesz majd viselni. Akár feleségedet, akár édesanyádat lepnéd meg egy ilyennel, minden alkalommal szeretettel gondolnak majd rád, amikor felveszik.


 


Ha az ajándékozottra bíznád a döntést…


Természetesen előfordulhat, hogy úgy érzed, bármilyen erőfeszítés ellenére, mégis az lesz a legjobb, ha az ajándékozott félre bízod az ajándék kiválasztását! Jusson eszedbe, hogy a J.PRESS-nél fekete J.PRESS plasztik ajándékkártyákkal várunk, melyek biztosan emelik majd a karácsonyi ajándékozás fényét.

Várunk márkaüzleteinkben, ahol szakképzett eladóink segítségével gyorsan és fájdalommentesen választhatod ki a karácsonyi ajándékokat nő ismerőseidnek! Ha pedig már tudod, hogy mit szeretnél, látogass el webshopunkba, vásárolj online!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.