1 0
J.PRESS 2018.01.29. 08:35

Öltözködjünk télen is színesen!

Színesen öltözködni a szürke hétköznapokon? Igen!


Télen is viselhetünk színeket, mi több, élénk színeket is! Merjünk kilógni a sorból? Naná! Az őszi-téli időszakban hajlamosak vagyunk a borongós időnek megfelelően öltözni, előbb nyúlunk egy fekete pulóver, mintsem egy citromsárga után. Valahol érhető, hogy előtérbe kerülnek a sötétebb, mélyebb színek, ellenben hangulatunkon is könnyedén változtathatunk, javíthatunk, ha elkezdjük beépíteni a színeket a mindennapos viseletünkbe! Nem beszélve arról, hogy ezáltal kifejezhetjük önmagunkat a környezetünk felé. Ha még nem tudod, találd meg, melyek színek állnak a legközelebb a személyiségedhez! A sötétebb, komorabb árnyalatok helyett válassz vidám színeket és légy Te magad is vidám! Le az unalmas szürkével, engedd, hogy a színek pozitívan hassanak Rád, feltöltsenek!

Ha szeretnéd hangulatodat feldobni és kicsit jobb kedvűen kezdeni a napot, már a reggeli öltözködésnél figyelj arra tudatosan, hogy a színesebb darabokhoz nyúlj! Mi ezeket választanánk!

1. J.PRESS női alsó rávarrt csipkeszalaggal
 
 

Kezdjük az alapokkal. Gondolnád, hogy van jelentősége annak, hogy a nadrág vagy a szoknya alatt milyen fehérneműt viselsz? Természetesen, a hangulatodra hatással bír, ez egészen biztos! Ahogyan pizsamádból kibújsz és a fehérneműs szekrényből kiemelsz egy színes darabot, már azzal is máshogyan indítod a napod! Próbáld ki, hogy a megszokott basic fehér, fekete illetve testszínű fehérnemű helyett egy jócskán eltérő színű fehérnemű alsót választasz. Ez a rávarrt csipkeszalaggal díszített, magas pamuttartalommal bíró lila J.PRESS bugyi ráadásul eleganciát is csempész a mindennapokba! Szexi, színes, mi kell más?

 

2. J.PRESS félkosaras melltartó, magas pamuttartalommal
 
 

Ez a J.PRESS türkiz előformázott melltartó ha másban nem is, de színét tekintve biztosan különbözik a már jól bevált daraboktól. Már csak az is az újdonság lelkesítő érzésével hat ránk, ha mi tudjuk, a ruhánk alatt most teljesen mást viselünk, nem a már megszokott, jól bevált feketét vagy fehéret. Egy kis újítás mindig lendületet ad! A türkiz színt számos kultúrában gyógyító színként tartják számon. Izgalmas, hiszen se nem kék, se nem zöld, a kettő közötti átmenet. Tökéletes választás ez a J.PRESS melltartó számodra, ha a színek mellett még fontos az is, hogy természetes anyagokat viselj! Magas pamut tartalma miatt simogató, természetes érzést biztosít!

3. J.PRESS sportmelltartó
 

Rendszeresen edzel? Készülsz a bikini szezonra? Vagy csak szimplán a testi-lelki épséged miatt iktatod be a mozgást? Egy biztos, megfelelő sportruházattal már biztosan rendelkezel! A konditermekben általában a fekete színű öltözet dominál, így könnyedén kitűnhetsz a többiek közül ezzel a vidámságot, lendületet sugárzó J.PRESS sportmelltartóval! Az intenzív rózsaszín a feketével kombinálva nagyszerű párosítás! Ha már picit belefáradtál az edzésbe, vagy azon kapod magad, hogy kibúvókat keresel, könnyen visszahozhatja kedved, ha megajándékozod magad ezzel az élénk színű J.PRESS sportmelltartóval!

4. J.PRESS női csíkos bokazokni
 

Ha már a színeket elkezdtük befogadni, barátkozzunk meg a mintákkal is! A csíkos zokni sosem megy ki a divatból, ráadásul amellett, hogy kicsit bohókás, ez még egy diszkrét darabnak számít a mintás zoknik között! A J.PRESS csíkos bokazokni magas pamut tartalommal bír, így maximális komfort érzetet nyújt viselés közben. Az orr lezárása speciális számítógépes vezérlésű varrógépen készül, így nincs zavaró érzés a lábujjaknál. Tedd félre a szokványos fekete zoknikat, újíts be és válaszd ezt a színes, csíkos J.PRESS zoknit!

5. J.PRESS női hosszú újjú pizsama szett
  

Ha már a napunkat színesben, színesebben töltöttük a megszokottnál, az éjszakáinkkal miért ne tennénk ugyan így? Ez a J.PRESS pizsama amellett, hogy színes, igazán kényelmes, hosszú szárú nadrágjának és hosszú ujjú felsőjének köszönhetően pedig az éjszaka során még melegen is tart! A pihentető alváshoz megfelelő hálóruhára van szükség, a “Let my dream come true” felirat pedig segíthet abban, hogy ne feledjük fontosabb álmainkat, céljainkat, azokhoz minden egyes elalvás előtt közelebb és közelebb kerüljünk! Neked megvannak az álmaid? És a megfelelő pizsamád?

Színesen szép az élet, éld hát Te is színesen, mutasd meg, mennyire sokszínű vagy! Várunk szeretettel J.PRESS Márkaüzleteinkben, vagy shoppingolj kényelmesen, otthonról, online webshopunkból!


 

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.