0 0
J.PRESS 2018.01.11. 08:57

Téli időszakban is lehetünk aktívak!

Mi kell egy túrához a szabadban?

Időtöltés a szabadban télen is!

Habár egyre inkább vágyunk ki a szabadba, bizony tudomásul kell vennünk, hogy még javában tart a tél. Amikor ráadásként elő is bújik a nap egy kicsit, hajlamosak vagyunk azt gondolni, eljött a jó idő, sportcipőt húzunk, és már indulunk is sétálni a friss levegőre. Ettől a hozzáállástól szeretnénk óva inteni mindenkit és felhívni a figyelmet arra, hogy télen - bármennyire is szépen süt a nap - a legfontosabb a réteges öltözködés és a megfelelő alsó öltözet! Így elkerülhető akár egy megfázás is, ami ugyancsak ágyhoz kötne minket. Teljesen rendjén van, hogy szeretnénk egy jót kirándulni a szabadban és érezni a friss levegőt, még ha mínuszok is vannak odakint. Semmi akadálya az aktív, szabadban töltendő programoknak, csupán megfelelő öltözetünkről kell gondoskodni, majd megszervezni a hétvégi programot! Az alábbi tippek segítenek abban, hogy egy hosszabb túra során se fázz, valamint kényelmesen, komfortosan érezd magad a szabadban!

1. J.PRESS téli thermo plüss férfi zokni


A legkönnyebben a lábunkon át fázunk fel, így talán az első és legfontosabb, hogy meleg zoknit válasszunk, mielőtt télen a szabadba indulunk! Testünk egy idő után a mozgás hatására felmelegszik, de ha fázik a lábunk, az bizony el tudja rontani az egész túrázásunkat. Ezzel a meleg J.PRESS thermo zoknival garantáltan elfelejtheted a fázós láb érzését. A zokni teljes felületén jóval vastagabb az átlag férfi zokninál, így melegen tartja a lábad még a leghidegebb időben is!

 

2. J.PRESS téli thermo zokni plüss talprésszel

 
Amennyiben extrán fázós vagy, esetleg úgy érzed, vékony a cipőd talpa és fázik benne a lábad, ezt a plüss talprésszel ellátott zoknit Neked találták ki! Ha hosszabb időt tervezünk eltölteni a kinti hidegben, bizony előfordulhat, hogy egy normál zokniban jéghideg lesz a lábunk. Kellemetlen érzés, nem is beszélve arról, hogy a felfázás a férfiakat sem kerüli el. Mindez megspórolható, ha felkészülten indulsz útnak!
* 5 féle színben elérhető ez a sűrű szövésű, plüss erősítéssel ellátott zokni, amit bármilyen cipővel viselhetsz! Most 1250 Ft helyett, 700 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

3. J.PRESS jégeralsó thermo férfi aláöltözet

Haladjunk szépen a lábunktól felfelé. A téli sportokat kedvelő férfiak már valószínűleg megbizonyosodtak az aláöltözetek jelentőségéről! Elhanyagolhatatlan, alapkellék, mondhatnánk. Így hát, egy hosszabb, mínuszokban tervezett kirándulás során is kötelező darab. Egy thermo jégeralsóval elbúcsúzhatsz a didergéstől! A nadrágod alatt kellemesen melegen tartja a lábaidat ez a 100% pamut jégeralsó. Kényelmes viselet, tökéletesen illeszkedik a lábakra, így egy téli futás, vagy foci során is viselheted!

4. J.PRESS férfi hosszú ujjú alsópóló

Nem győzik a szakemberek hangoztatni a réteges öltözködés fontosságát. Nem hiába, hiszen valóban ez a “titok”! Nem szükséges pulcsikból felvenned minél többet, hiszen ha kényelmetlen, szinte már feszül a kabát rajtad a sok rétegtől, valószínű, hogy nem fogod magad jól érezni még egy kisebb séta során sem. A hangsúly nem a rétegek vastagságán, hanem azok minőségén van! Ez a hosszú ujjú J.PRESS alsópóló tökéletes plusz réteg, testhezálló, rugalmas anyagú, 95%-os pamuttartalommal, légáteresztő és nedvszívó hatással!

Attól, mert férfi vagy, még szabad a hidegben fáznod - de nem kötelező! Tiéd a döntés!
Látogass el bármely J.PRESS Márkaüzletbe, vagy szerezd be a J.PRESS termékeket webshopunkból!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.