0 0
J.PRESS 2017.06.23. 08:58

Zokni divat férfi módra

Kényelmes zokniból sosem elég!

Zokni divat férfi módra

Ahogyan a nők ruhatárában sosem lehet elég cipő és táska, úgy a férfiak szekrényében sem lehet soha elegendő alsónadrág és zokni. Tisztában vagyunk az erősebbik nem vásárlási szokásaival, pontosan tudjuk, hogy legtöbbüknél az éppen elegendő mennyiség van csak jelen a fehérneműs fiókban. Itt az ideje ezen változtatni!

Uraim! Fél évente csak egyszer kell nagyobb mennyiségű alsónadrág- és zokni beszerzőkörútra indulni, és máris komfortosabban fogjátok reggel kiválasztani a megfelelő fehérneműt. A tökéletesség a részletekben rejlik. Ki ne akarna tökéletesnek látszani a párja, vagy épp saját maga szemében? Tökéletes pedig akkor lesz, ha minden passzol mindenhez. Próbáljátok ki, szerezzetek be a fekete – fehér - szürke színű zoknikon kívül újabb színeket!

Mára a színes zoknik divatja a klasszikus, elegáns divat irányából érkezett a streetwear és a sneaker kultúrába. A színes zokni az egyéniség, bátorság kifejezésévé vált. A nyakkendő és az óra mellett egy új lehetőség született a stílusos megjelenés megmutatására.

Először az elegáns öltözeteknél hódított a színes zokni hóbort. Tipikusan szövetnadrágokkal viseltek merőben elütő színű zoknikat a férfiak. Mára már a sportcipős szetteknél is fénykorát éli ez az öltözködési szokás.

A J.PRESS most segít neked, hogyan lehetsz te is egyedi és trendi színes zokniban!

Az első és legfontosabb, hogy olyan színt válassz, ami tetszik! Lehet, hogy az okkersárgát menőnek gondolod, de ha nem éreznéd magad komfortosan benne, inkább felejtsd el!

Először az is elegendő, ha „kicsiben” kezded. Például szerezz be néhány alapdarabot, melyekről esetleg nem is tudtad, hogy alapdarabok. A sötétkék színű farmeredhez sötétkéket, a világoskék farmeredhez világoskéket, a bézs színű sortodhoz pedig árnyalatban harmonizáló, világos színű férfi zoknit!

 

 

Ha már büszkélkedhetsz néhány kék, illetve barna, vagy homokszínű zoknival is, lépj tovább egy szinttel! Jöhetnek a merészebb, feltűnőbb színek! Ezeknél a modelleknél a minél nagyobb, annál jobb elvén arra kell törekedni, hogy a zokni és cipő-nadrág páros kontrasztot alkossanak.

 

 

 

Úgy érzed, hogy bátraké a szerencse? Válassz csíkos, vagy apró mintás férfi zoknit!

 

 

 

 

A többféle színből álló zokniktól sem kell megijedni. Ha a zokni színének legalább egyik színe megtalálható bármely másik ruhadarabodban, garantáltan nyert ügyed van! Akkor se ess kétségbe, ha pont ugyanaz a szín nem köszön vissza máshol. A lényeg, hogy a színek harmonizáljanak egymással. Akár markánsan elütő, kirívó is lehet egy-egy zokni. Ami fontos, hogy az összkép végül jó legyen.

Bizonytalan vagy? Kérd szakértő eladóink segítségét a választáshoz a J.PRESS Márkaüzletekben!

Trio-Pack zokni akció - 20%

A 3 páras titokzokni akció 2017.08.31-ig tart online rendelés esetén vagy a J.PRESS márkaboltjainkban történő vásárlás esetén.

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.