söt.m.szürke-zöldeskék Csíkos férfi alsó
söt.m.szürke-zöldeskék Csíkos férfi alsó
söt.m.szürke-zöldeskék Csíkos férfi alsó
Csíkos férfi alsó Csíkos férfi alsó Csíkos férfi alsó
MAUBO003A

Megosztás

Csíkos férfi alsó

akár 2 599 Ft
Árak színenként és méretenként

Árak (Ft)

  L
söt.m.szürke-zöldeskék
2 599

* Mennyiségi kedvezményes: kattints az árra!

Kiemelt ajánlat! További kupon vagy Törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető.

Részletek a mennyiségi kedvezményről

Ha már unod az egyhangú, egyszínű boxer alsókat, válaszd ki kombinált, csíkos mintázatú J.PRESS boxer alsóink közül a kedvencedet!
  L
2 599 Ft

* Mennyiségi kedvezményes: kattints az árra!

Kiemelt ajánlat! További kupon vagy Törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető.

Beteszem a kosárba
(Töltsd ki a mennyiséget!)
  • Leírás
  • Termékinfók
  • Készlet
  • Mérettáblázat
  • Fazon útmutató

Fontos számodra, hogy egyedi legyél?


Ebben a férfi J.PRESS alsóban igazán divatos leszel! Rövid szárhosszának köszönhetően kényelmes és nem utolsó sorban trendi, fiatalos darab. Ha sok egyszínű boxer alsód van, érdemes lenne beújítanod és választanod valami különlegesebbet! A boxer elején egy nagy J.PRESS logót helyeztünk el a gumin, a csíkos mintázat pedig garantáltan feldobja majd a hangulatodat, így a reggeled is! Válaszd ezt a darabot, ha stílusodhoz közel állónak érzed, nem fogod megbánni!

Jellemzők
95% pamut 5% elasztán anyagösszetételű, rávarrt gumis szűkszárú csíkos boxer. Combrészénél passzés, elöl mandulaszabású paszpól csíkkal ellátott, hátul egybeszabott, belül lépésbetétes. A gumin található J.PRESS logó anyaga gumi és szilikon keveréke. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretik, ha felcsúszik a boxer szára, mert a passzé tartást biztosít. Időtálló design-ja miatt minden korosztálynak tökéletes viselet.
  L
söt.m.szürke-zöldeskék
raktáron, azonnal szállítható
jelenleg nem rendelhető
keresd márkaboltjainkban
hamarosan érkezik
Férfi alsónadrágok mérettáblázat
Méret Derékbőség (cm)
S 75-85
M 85-92
L 92-96
XL 97-100
XXL 101-105
XXXL 105-110
Slip fazon

Slip fazon: A slip fazonú J.PRESS fehérnemű (fecske) az erősebb lábakkal rendelkező férfiak kedvenc alsója, hiszen a combrésznél kialakított passzé nem szorítja el lábat. Ideális azoknak a férfiaknak, akik egész nap mozgásban vannak, aktív életmódot élnek. Választhatod pamut vagy bambusz alapanyagból.

Ugrás a slipekhez

 

Brief fazon

Brief fazon: A tökéletes átmenet a J.PRESS slip és a J.PRESS boxer fazon között. A szélesebb oldalhossz megfelelő tartást ad egész napra.

 

Ugrás a briefekhez

 

Rövidszámú boxer fazon

Rövidszárú boxer fazon: Rövid szárhossza és csípő fazonja miatt trendi, fiatalos viselet. Kiválóan alkalmas a mindennapi viseletekhez. A gondosan megtervezett szabásvonal gondoskodik róla, hogy combjaid elegendő mozgásteret és szabadságot kapjanak, miközben a legérzékenyebb részedet maximálisan a helyén tartja.

 

Ugrás a rövidszárú boxerekhez

 

Boxer fazon

Boxer fazon: A legtöbb J.PRESS normál boxer fazonú alsó mandula szabású, ami elöl is tökéletes tartást eredményez, hátul egybeszabott, valamint lépésbetéttel ellátott, amiktől a J.PRESS boxered igazán tartós és strapabíró marad. Ezt a fazont választhatod pamut, biopamut, bambusz vagy mikroszál alapanyagból is.

 

Ugrás a boxerekhez

Legutóbb ezeket nézted