J.PRESS

Büszkék vagyunk rá, hogy az 1996-ban alakult európai gyökerű nemzetközi J.PRESS márka – mely a világ több, mint 30 országában védjegyoltalom alatt áll – a férfi zokni és fehérnemű szakértőjeként már több, mint 20 éve megbízható és stabil pont a férfiak életében. A stílusos óra vagy ápolt cipő mindenki számára láthatóan tanúskodik a viselőjéről. Azonban a valóban igényes férfi ugyanannyi figyelmet fordít a felszín alatt rejlő részletekre, az alsónemű minőségére és megjelenésére is.

A J.PRESS az alapanyagban, a kényelemben és minőségben megalkuvást nem ismerő igényes férfiak mindennapi választása.

A J.PRESS alsóneműk olyan magabiztos férfiaknak készülnek, akik a ruházatuk által érvényesülni kívánnak és nem megbújni mögötte. Ennek érdekében a márka fő stílusirányát a kiváló minőségű, klasszikus fazonú és színű darabok képviselik, melyek jól kombinálhatóak a felsőruházattal, és elengedhetetlen alapdarabokként nyújtanak biztos támaszt a férfiaknak a mindennapokban.

Hiszünk benne, hogy egy sikeres férfi életében fontos szerepet játszik a vonzó nő, ezért róluk sem feledkezünk meg, és nélkülözhetetlen alapdarabokkal várjuk nő vásárlóinkat is.

A hivatásunk, hogy megbízható minőséggel, jó ár-érték aránnyal és széles választékkal gondoskodjunk arról, hogy a vásárlóink valamennyi élethelyzetükhöz megtalálják a számukra legmegfelelőbb zoknit és fehérneműt.

A több, mint 300 J.PRESS értékesítési pont, valamint a J.PRESS webshop révén biztosítjuk, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb úton jussanak vásárlóink a kiválasztott darabokhoz.

Pontosan tudjuk, hogy a tökéletes fehérnemű ismérve, hogy a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő minőségben álljon rendelkezésre.