J.Press Fehérnemű Franchise Rendszer

A J.Press a Magyar Franchise Szövetség tagja.Szeretne a komoly tapasztalatokkal rendelkező, innovatív és üzletileg sikeres J.Press csapat franchise tagja lenni? Fehérnemű forgalmazásában látja a jövőt és szeretne J.Press termékeket forgalmazni?

Érdekli, hogy milyen lehetőségek közül választhat? Részletes információért írjon a jpress@jpressplaza.hu címre, vagy hívja területi vezetőnket!

A fenti elérhetőségek valamelyikén történt megkereséskor örömmel tájékoztatjuk minden fontos és szükséges információról, szállítási kondícióinkról!

Kulcsrakész Franchise fehérnemű üzlet akár 1 hónap alatt!

Általános áruszállítás esetén J.Press fehérneműk akár már 2 napon belül a franchise üzlet polcain lehetnek (a szállítási szerződésünk aláírását illetve a rendelésleadást követően)!

A J.Press kimagasló know-how-val, egyedi kondíciókkal támogatja sikeres vállalkozását! Örömmel várjuk jelentkezését a J.PRESS franchise csapatba illetve általános J.Press fehérneműt forgalmazó partnerként!

A "J.Press" fehérnemű franchise rendszer olyan egységes piaci ismereteket, kereskedelmi módszereket, szolgáltatásokat, valamint műveleteket, külső megjelenést és ezek részletes leírását tartalmazza, amelyek a J.PRESS Kft. által meghatározott fehérnemű, ill. ruházati termékek (áruk és árukollekciók) kiskereskedelmi formában történő értékesítéséhez, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokhoz, valamint a kiskereskedelmi üzletek létrehozásához, működtetéséhez, vezetéséhez, ellenőrzéséhez és marketingjéhez szükségesek.

A "J.Press" fehérnemű franchise rendszer fenti tartalma, mint know-how, használatára és továbbadására a J.PRESS Kft. kizárólagos jogosultsággal rendelkezik.

Akik már minket választottak! Franchise partnereink listája.