1 0
J.PRESS 2017.08.23. 08:54

Hogyan készülnek a J.PRESS termékek?

Less be velünk a kulisszák mögé!

Így gyártjuk a J.PRESS termékeketMi, itt a J.PRESS-nél imádjuk, amit csinálunk. Napról-napra lelkesen tervezzük és fejlesztjük fehérnemű,- és ruha kínálatunkat, azért, hogy ti mindig a legtrendibb melltartókat, boxereket, zoknikat találhassátok meg üzleteinkben. Sok a hűséges, évek óta visszajáró vásárlónk, és persze mindig vannak olyanok, akik csak most kezdenek ismerkedni divatos termékeinkkel.


Azontúl, hogy fiatal célcsoportunk miatt folyamatos megújulásra és a legmutatósabb, legcool-abb ruhadarabok megtervezésére törekszünk már az első skiccektől, nagyon fontos számunkra a kényelem. Ez az a kulcsszó, ami folyamatosan arra késztet minket, hogy a J.PRESS vásárlói minőségi, tartós és praktikus viseletet kapjanak azért, amit fizetnek.


A J.PRESS brand neve ma már egybeforrt a minőségi, összetéveszthetetlen stílusú, kényelmes fehérneműkkel és kiegészítőkkel.


Korábbi blog bejegyzéseinkben már megismerkedhettetek a legkorszerűbb és egyben rendkívül tartós textilanyagokkal, úgymint a bambusszal, a modállal vagy a pamuttal. Most pedig egy virtuális túrára invitálunk titeket, ahol bemutatjuk nektek korszerű gyártási technológiáinkat, amelyekkel megvalósítjuk a papírra vetett terveinket.


Így ketlizzük a J.PRESS zoknikat


Előfordulhat, hogy még soha nem találkoztál a ketlizés kifejezéssel, és ez rendben is van így. Most viszont eláruljuk, hogy a J.PRESS híresen kényelmes zoknijainak egy része ezzel az eljárással készül. Te is nap mint nap a J.PRESS szuperpuha, jól szellőző zoknijait viseled munkában és sport közben is? Nem véletlen, hogy ennyire kényelmesek! Nem csúszkálnak, nem zavarnak a cipőben, nem törik fel a lábadat, és nyáron különösen könnyű viseletnek számítanak magas szellőzőképességük miatt.
Ez a klasszikus férfi J.PRESS titokzokni elengedhetetlen részét képezi az alap ruhatáradnak. Hogyan készül?A ketlizés a zoknik orrának összeillesztésére kitalált eljárás, melynek köszönhetően az anyagokat nem összevarrják, hanem kötéssel illesztik, ezáltal nem képez az anyagtorlódás zavaró és kidörzsölő felületet. Létezik gépi- és kézi ketlizés. A kézi ketlizett eljárás még laposabb orr lezárást eredményez.
 


Lézervágott J.PRESS termékek


A lézervágás nagyon futurisztikusan hangzik, és kicsit nehéz is elképzelni, hogyan működhet a gyakorlatban. Pedig ez az egyik legmodernebb eljárás a textiliparban, aminek köszönhetően extra kényelmes és hosszútávon tartós ruhaneműk hozhatóak létre.


Szereted a testhez simuló, alakformáló ruhákat? Viseld a J.PRESS lézervágott tangáját, és a passzos ruha alatt sem látszódik át a bugyi színe és körvonala! Viseld bátran télen-nyáron, bármilyen alkalomra, és bármilyen ruha alá, így tutira nem kell félned a kellemetlen bevágásoktól!


 
A lézervágás egy olyan automatizált (rendszerint CNC) anyagszétválasztási (termikus vágási) eljárás, amelynél a vágáshoz szükséges hőenergiát a lézersugár biztosítja. A lézervágásnak köszönhetően az anyag széle varrásmentes, törésmentes, sima lesz. A legszebb és tartósabb lézervágott anyag műszállal érhető el, ugyanis amikor a műszál ég, nem bomlik tovább.Seamless fehérneműk az észrevétlen viselésért


Manapság már a teli fenekű bugyikat is olyanra szabják, hogy szuperszexi leszel majd bennük!


A lézervágott, varrás nélküli alsó finoman követi tested körvonalát, anélkül, hogy bárhol is bevágna. Anyagösszetételének hála nagyon kellemes, selymes, szinte simogató érzést ad a bőrnek.


A seamless varrástechnológiának hála pedig bármilyen passzos ruha alá viselheted, egyáltalán nem fog átlátszódni a körvonala. Van egy kedvenc, testhezálló, fehér ruhád? Mostantól nem kell attól aggódnod, hogy majd bevág a bugyi a szűk ruha alatt, vagy, hogy mások az alsóneműd fazonját lesik árgus szemekkel.


 
A seamless jelentése: varrás nélküli, azaz egy darab anyagból készül el az alsónemű. A lézervágás is egyik fajtája a varrás nélküli megoldásoknak. Fontos, hogy ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem történik varrás az előállítás során, hanem azt jelenti, hogy annak mennyiségét a lehető legkisebbre csökkentik, főleg azokon a területeken, ahol az zavaró lehet.


A varrás nélküli fehérneműk nagyon jók szűk szabású farmerek, szövet nadrágok, szoknyák alá, ugyanis nem domborodik ki a varrás. A seamless alsóneműk különlegessége abban rejlik, hogy a fehérnemű egyenletes, nem törik meg, így a lehető legészrevétlenebb hatást éri el.


Válaszd bármely J.PRESS terméket, biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb gondossággal készült. Ha további információkra lenne szükséged, kérdezd akár a gyártási technológiákról is szakképzett eladóinkat!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.