Bankkártyás fizetés

A J.PRESS Kft. részére a K&H Bank Zrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokolt használó kártya elfogadó rendszere által.

A J.Press a Magyar Franchise Szövetség tagja.Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a K&H Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a jpressplaza.hu oldalán.

A J.PRESS Kft. az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

J.PRESS Kft., mint bankkártya elfogadó adatai

A https://jpressplaza.hu weboldal üzemeltetője a J.PRESS Kft., mint bankártya elfogadó részletes adatait ill. az online szolgáltatásának igénybevételének feltételeit az általános szerződési feltételek tartalmazzák. Részletek it: Általános Szerződési Feltételek

Az online bankkártyás fizetés menete

Amennyiban az "Online bankkártyás fizetés"-i módot választotta, akkor a "Megrendelés" gomb megnyomása után Ön átkerül a K&H Bank felületére, ahol az alábbi adatok megadásával kifizeti a megrendelt termékek vétálárát.

Online bankkártyás fizetéshez használható bankkártya típusok

 • MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)
 • VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay)
 • egyéb típusok a K&H Bank fizető oldalán(JCB)

Bankkártyák

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség

 1. kártyaszám (a kártya előlapján szereplő, 13-19 jegyű szám)
 2. lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 3. érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2)

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a K&H Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Sikeres bankkártyás fizetés feltételei

 • csak a fenti ill. a K&H Bank fizetési oldalán feltüntetett kártyatípusokkal próbáljon fizetni
 • a számláján legyen mindig megfelelő fedezet
 • pontosan adja meg a fenti képen jelzett 3 kártyaadatot
 • figyeljen arra, hogy kártyája ne legyen lejárva
 • a fizetés csak a "Fizetem" gombra történő kattintással indul el

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A megrendelés lemondása

A felhasználónak lehetősége van lemondani a megrendelését. Bankkártyás fizetési mód esetén a J.PRESS Kft. a termék vételárát - a bankártyával fizetett összeget - az ellálást követően 14 napon belül a Felhasználóval történő egyeztetés és beleegyezés alapján a megadott bankszámla számra visszatéríti. További részletek itt: Elállás joga.

Reklamáció kezelés és Szállítás

Reklamációkezeléssel kapcsolatos információk: Panaszügyintézés és jogérvényesítés.

Szállítással kapcsolatos információk: Szállítás.

Adatvédelem

A jpressplaza.hu webszervere a számára kiadott SSL tanúsítvány (elektronikus igazolás) segítségével egy biztonságos adatátviteli csatornát alakít ki a felhasználó böngészője és a webszerver között, ahol a szerver tanúsítvánnyal azonosítja magát.

A szerverrel folytatott kommunikáció ezen a titkosított csatornán keresztül, csak a két kommunikáló fél számára értelmezhető módon fog lebonyolódni. ... További részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Amennyiben bármilyen kérdése van az online bankkártyás fizetéssel kapcsolatban, kérem vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, írjon e-mailt, vagy hívja díjmentesen zöld számunkat!