1 0
J.PRESS 2019.04.11. 08:28

Eredeti olasz harisnya kollekció!

Kizárólag a J.PRESS-nél!

Magas minőségű, olasz harisnyák a J.PRESS-nél!

Végre itt a tavasz és vele együtt a jó idő! Bátran előveheted az eddig szekrényed mélyén tartott ruhákat, szoknyákat és különböző shortokat - viszont ne feledkezz meg a megfelelő harisnyáról! Az üzleti élet dress code-jának megfelelően egy hölgynek nyáron is viselnie kell harisnyát, most azonban még jól is esik a hűvösebb reggeleken és estéken egy plusz réteg. Üzleti öltözet esetén a harisnya sosem lehet színes, vagy mintás, kizáróan fekete vagy testszínű. A felszaladt harisnya sem az üzleti, sem a hétköznapi életben nem ildomos, így az első és legfontosabb, hogy vásárláskor minőségi darabot válassz! Hála a Vignoni, olasz harisnyáknak nem kell tovább keresgélned!

Magyarországon kizárólag a J.PRESS-nél találhatod meg ezeket a magas minőségű olasz harisnyákat, melyet a Vignoni gyárban gyártanak, már több, mint 60 éve! Elasztán tartalmuk miatt rugalmasak, nagyon kényelmesek és kiválóan felveszik a test formáját, emellett pedig tartósak is! Készülj a tavaszias öltözködésre, válaszd ezeket a minőségi harisnyákat, hogy ne kelljen aggódnod a felszaladt szál, vagy egy még kellemetlenebb szakadás miatt. Milyen harisnyák közül választhatsz? Már mutatjuk is a kedvenceinket!

J.PRESS női 20DEN-es harisnyadrág
 
 

Ez az orr erősítéssel ellátott, magas minőségű olasz harisnya hű társad lesz a mindennapokban! 20DEN-es vastagságú, főként félcipőkhöz, magassarkúkhoz ajánljuk. Elasztán tartalma miatt rugalmas, egyből felveszi a test formáját és nagyon kényelmes is. Ha irodában dolgozol és elvárják az elegáns megjelenést, akkor még nyáron is komfortos lesz ez a harisnyanadrág, hiszen lépésbetét nélküli, nem melegít feleslegesen. Válaszd feketében, vagy a kétféle testszín közül a bőrszínedhez megfelelőt! Kezdd a tavaszt egy magas minőségű harisnyával, meglátod, imádni fogod!

J.PRESS női 10DEN-es harisnya
 
 

Ha egy átlátszó, nagyon vékony ám de tartós és minőségi harisnyát keresel, Neked való a Vignoni női 10DEN-es harisnya modell! Szandálhoz is bátran viselheted, hiszen orr erősítés nélküli darabról van szó. A vékonysága ne tévesszen meg, hiszen az elasztin tartalma miatt ez egy igazán rugalmas és tartós, kiváló minőségű harisnya. Lépésbetéttel ellátott, ami gondoskodik róla, hogy leüléskor, felálláskor és lépés közben is kellőképp rugalmas legyen a harisnya, a lépésbetét, vagy másnéven kényelmi betét csökkenti ugyanis a harisnya anyagára irányuló terhelést. Három színben, feketében, egy világosabb és egy sötétebb testszínben is kapható. Válassz több félét és élj a J.PRESS minőségi kedvezménnyel!

J.PRESS női 15DEN-es térdfix
 
 

A tavaszi/nyári időszakra minden nőnek kötelező egy kiváló tartású térdfix, mely biztosan nem csúszkál le kellemetlenül, mint egy bokafix. Az olasz Vignoni 15DEN-es térdfix 100% poliamid tartalma miatt maximálisan kényelmes, még egész napos viselet során is. Sötétebb magassarkúkhoz, vagy babacipőkhöz válaszd a fekete nero színt, világos ruhák mellé pedig a sahara, világos változatot. Ez az olasz remekmű rugalmas, ezért egy méretben kapható, azonnal felveszi a lábad formáját. Ne aggódj, olyan lesz, mintha csak Rád öntötték volna!


Ne várj addig, amíg beköszönt a hőség, szerezd be most félcipődhöz és szandálodhoz a megfelelő harisnyát és térdfixet! Vásárolj több színben, használd ki a 10% kedvezménnyel járó mennyiségi J.PRESS kedvezményt, mely vonatkozik a Vignoni harisnyákra is!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.