0 0
J.PRESS 2019.02.07. 13:54

Ha február, akkor Valentin-nap!

Tedd igazán különlegessé ezt az ünnepet

Felejthetetlen Valentin-nap a J.PRESS-szel

 A szerelmesek ünnepe ugyan február 14-ére esik, mi már február 8-tól, az ünnepet megelőző hét péntekétől szervezzük meg Valentin-napi akciónkat. Lepd meg kedvesedet egy szuper szexi vagy épp kényelmes fehérneművel! Hidd el, a szerelem ünnepe tökéletesen kedvez az ilyesfajta ajándékoknak.

Tetszenek a különböző fazonú, divatos trendi alsók, de a szerelmed nem szívesen költ ilyesmire? Itt az alkalom, lepd meg egy különleges fehérneművel, amit szívesen látnál rajta! A Valentin-nap persze nem csak az ajándékozásról, inkább a figyelmességről szól. Az együtt töltött minőségi időnél talán nincs is fontosabb, ezért most adunk pár tippet, mivel teheted különlegessé és emlékezetessé a 2019-es Valentin-napot! Az egyes programok mellé az alkalomhoz illő J.PRESS termék ajánlóval is ellátunk. A megfelelő ajándék és egy közös élmény tökéletes párosítás, hogy megünnepeld és kifejezd szerelmed!

A programok közül szabadon válaszd azt, ami hozzátok, mndkettőtökhöz a legközelebb áll! Egy dolog azonban biztos: 10 000 Ft feletti J.PRESS vásárlás esetén 20% kedvezményben részesülsz! Használd ki és látogass el február 08-tól márkaüzleteink egyikébe, vagy vásárolj kényelmesen otthonról, online!

1. Városligeti Műjégpálya - jégkorcsolya
Amennyiben kedvesed szereti a sportot és a mozgást, egy közös jégkorcsolyázás a Városligetben maga a romantika csúcsa! Az este kivilágított pálya és a Vajdahunyad vár maga az álom, még a szavatok is eláll majd! A kivilágításig pedig egymás kezét fogva suhanhattok, élvezhetitek a közös sportolás örömét. A mozgás miatt mindenképp kényelmes, komfortos J.PRESS meglepetés fehérneműt ajánlunk. Azért pedig, hogy az időtök nagy részét ne sorban állással töltsétek a jégpálya bejáratánál, foglalj időben online!
https://www.mujegpalya.hu/hu/jegyek
 


2.  VIP Valentin-nap mozi
Egy közös, összebújós, óriási, kényelmes bőrfoteles mozizásnál nincs is romantikusabb! Válasszatok egy izgalmas filmet, ami mindkettőtöket érdekel és a hagyományos mozitermek helyett most válasszátok a VIP mozit! A Cinema City VIP mozi most lett egy éves, így ez alkalomból egy all inclusive mozizásra invitálják az érdeklődőket. A különleges kényelem, svédasztalos kínálat, korlátlan büfé mellett most külön erre az alkalomra két extra édes-és sós kínálattal várnak. Az egész estés mozizós-evős-ivós programhoz nem is kérdés, hogy egy kényelmes öltözet, komfortos fehérnemű illik. Mi az alábbi J.PRESS bordó bambusz tangát és csíkos slip fazonú férfi alsót ajánljuk a filmezéshez!

Részletek: https://www.cinemacity.hu/static/hu/hu/vip-birthday19

 

3. Romantikus vacsora
Mindketten szeretitek a hasatokat és ínyencek vagytok? Nem is kérdés, hogy a Valentin-nap sem telhet el egy ízekben gazdag vacsora nélkül! Annyira már biztosan ismered kedvesed, hogy tudod, melyik konyháért rajong. Attól függően válassz ajándék fehérneműt, hogy végül milyen helyre foglalsz asztalt. Nem biztos, hogy a legelegánsabb és legdrágább étteremmel jársz a legjobban. Ha lazább helyre mentek, egy J.PRESS hipster alsó lesz a megfelelő meglepetés ajándék! Próbálj az Ő fejével gondolkodni, vajon mire is vágyik igazán. Ha már leszűkítetted a kört, használd a https://www.tripadvisor.co.hu/ oldal keresőjés és találd meg a Ti helyeteket!
 
 

4. Színház
Ha a mozi helyett valami kicsit klasszikusabb szórakozást választanál, vidd el kedvesed egy színházi előadásra. Igaz, hogy a jegyek már szépen fogynak, még van esély találni helyet egy számotokra kedves előadásra. Mivel színházba elegánsan, alkalomhoz illően öltözünk fel, plusz ajándékként adhatsz szerelmednek egy klasszikus fekete, csipke szalaggal díszített J.PRESS fehérneműt, mely tökéletesen fog passzolni öltözetéhez.
 

Jegyeket itt találsz:
https://www.jegy.hu/event/category/szinhaz-1/subcategory/musical-4/date/2019-02-14to2019-02-14

 

Neked melyik összeállítás, program a kedvenced? Lepd meg párodat, szerezd be a meglepetés J.PRESS ajándékát már most, 20% kedvezménnyel!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.