2 0
Perlei Levente 2021.04.21. 08:38

Megérkezett a HUN kollekció!

Magyar zászlós J.PRESS zokni és fehérnemű? Naná!

Büszkeséggel tölt el, hogy magyar vagy? Ha igen, a J.PRESS kapszula kollekcióját imádni fogod! Talán most fontosabb az összefogás és a kollektív gondolkodás, mint eddig bármikor. A J.PRESS HUN kollekciójában a magyar zászló színeit jelenítjük meg az egyes zoknikon és alsókon! Ha egyedi fehérneműre vágysz, mindenképp vess rájuk egy pillantást! Az online webshopos vásárláson túl üzleteinket most már személyesen is látogathatod, természetesen a járványra vonatkozó előírásokat betartva.

Férfi és női darabokon is visszaköszönnek a magyar zászló színei a J.PRESS kapszula kollekciójában! Nézd meg a trendi fehérneműket és szerezd be most kedvencedet, rendeld meg online!

Női és férfi titokzoknik

A J.PRESS exkluzív, magyar zászlós titokzoknija most férfi és női változatban is bekerült a zokni kínálatba és valljuk be, egyből feltűnik mindenkinek! Válaszd kedvenc sporteseményedre vagy csak szimplán tűnj ki a tömegből ezzel az elegáns kis zászlós modellel. Az biztos, hogy a magyar zászló mintás titokzokni tuti befutó lesz mind a tavaszi, mind a nyári szezonban. Mivel ez a zokni tökéletes sportoláshoz és a szimpla hétköznapokra is, nyitottabb cipővel, javasoljuk, hogy használd ki a mennyiségi kedvezményt és egyből 3 párral indíts!


Magyar zászló mintás fehérneműk

Nemcsak a zoknid, a fehérneműd is tündökölhet a haza színeiben! A J.PRESS special edition kiadásában találkozhatsz női magyar zászló mintás bugyival és férfi boxerrel is. A diszkrét mintás női alsó magas pamuttartalommal bír, a hozzá passzoló zoknival egy teljes szettet alkotnak. A piros-fehér-zöld színek a bugyi oldalán köszönnek vissza. Ellenben a férfi alsónál egy kicsit nagyobb hangsúlyt kaptak a magyar zászló jellegzetes színei. Az egyik legnépszerűbb, nagy J.PRESS logós, férfi alsónadrág gumírozása, paszpól csíkja a három színből áll. Nehéz is lenne másra asszociálni, mint hazánkra. Három darab vásárlása esetén mindkét fehérneműre jár a mennyiségi kedvezmény, amit érdemes kihasználni!


Válaszd az exklúzív J.PRESS magyar zászlós fehérneműit, ha a kedvenc magyar csapatodnak szurkolsz, vagy ha csak szeretnéd feldobni a mindennapjaidat ezekkel a szívednek kedves  élénk színekkel!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.