1 0
J.PRESS 2017.01.27. 13:22

Meleg színek a hideg hétköznapokra

Álltál már úgy a tükör előtt, hogy azt gondoltad, na, jó, inkább átöltözöm, és másik színt választok?

Előfordult már veled, hogy felvettél valamilyen színű ruhadarabot, és azt érezted, hogy valami nem stimmel? Nincs ok aggodalomra, ez bárkivel előfordulhat. Ráadásul ez teljesen természetes is!

A színek hatással vannak ránk és a hangulatunkra. A hangulatunkat pedig kifejezhetjük azokkal a színekkel, melyeket viselünk. Bal lábbal keltél fel? Melankolikus a hangulatod? Ne lepődj meg, ha fekete, vagy legalábbis sötét színű ruhadarabokat választasz ki a szekrényből! Majd’ kicsattansz, és úgy érzed, hogy a világot is meghódítanád? Világos, domináns színek előnyben!

A folyamat visszafelé is igaz. Szeretnéd lecsillapítani a gondolataidat, nyugodt percekre vágysz? Viselj fehéret, mely a béke, a nyugalom és a tökéletesség színe, vagy válaszd a kéket, mely nyugalmat sugároz, esetleg kombináld zölddel, mely harmóniát teremt. Sok lesz a tennivalód? Válassz aznapra energetizáló, pulzáló színű ruhadarabokat, például vöröset vagy sárgát!

Az évszakok is meghatározzák, hogy milyen színeket viseljünk. Nem véletlenül vannak külön tavaszi-nyári és őszi-téli trendszínek. Nagyon furcsa lenne egész nyáron sötét tónusú színekben járni, csak úgy, mint télen végig pasztell színeket, vagy épp tetőtől talpig fehéret viselni.

Az időjárás is nagyban befolyásolja, hogy milyen a hangulatunk, így azt is, hogy milyen színeket viselünk. Furcsán kapjuk fel a fejünket, amikor valaki egy zimankós januári reggelen élénk színű nadrágban vagy szoknyában jelenik meg. Egy-egy harsány árnyalatú pulóverért pedig bárki bezsebelhet néhány dicséretet vagy elismerő pillantást.

Kulisszatitok

Mi a J.PRESS-nél azt valljuk, hogy a világ nem egyszerűen fekete vagy fehér. Igenis vannak színek, léteznek szebbnél szebb árnyalatok, és igyekszünk is ezekkel megtölteni a termékpalettánkat.
Nagyon sok fehérnemű vagy épp zokni esetében először egy-egy alapszínt dobunk a piacra. Feketét, fehéret, esetleg szürkét. Majd amikor azt látjuk, hogy vásárlóink szeretik ezeket a termékeket, megörvendeztetjük őket egy-egy új színnel is.

Ha tudod, hogy rád milyen hatással vannak a különböző színek, bátran kamatoztasd tudásodat, és tudatosan viselj színes fehérneműt! Ha még nem tapasztaltad a színek rád gyakorolt jótékony hatását, ne félj kísérletezni!

Férfiak számára nagyon sok színes alsónadrágot tartogat a J.PRESS férfi fehérnemű kollekciója. Nagy kedvencünk ez a modern szabású boxeralsó, melyet rendkívül puha tapintású anyagból alkottunk meg, ráadásul piros színben! A piros egy nagyon domináns és szenvedélyes szín, mely figyelemfelhívó, ösztönző hatású, és még az önbizalmat is növeli.

Picivel hosszabb szárhosszal rendelkező, ám ugyancsak szuperkényelmes darab ez a narancs-kék boxer, mely seamless, vagyis varrás nélküli. A narancssárga szín egy rendkívül fényes, sugárzó szín, mely melegséget, barátságosságot, megbízhatóságot sugall. Kékkel kiegészítve, mely megbízhatóvá, elkötelezetté, intelligensé tesz, ez az alsónadrág egy tökéletes, boldogságot hordozó darab.

A szebbik nem képviselőit ugyancsak szeretjük meglepni különlegesebbnél különlegesebb összeállításokkal. Egy hölgy esetében a trikó-bugyi kombó mindig sarkalatos kérdés. Az a jó, ha színben és anyagában egyezik? Vagy lehet bármilyen színű bármilyen anyagú? Nos, a legtöbben azt vallják, hogy akkor lesz igazán esztétikus a látvány, ha minden mindennel összhangban van.

Mi ugyan nem vagyunk semmi jónak az elrontói, ezért a J.PRESS női fehérnemű kínálatában biztosan találni fogsz majd vidám, meleg színű fehérnemű szetteket a didergős hétköznapokra.

Itt van például ez a nagyon kényelmes, szuper puha bambusz anyag felhasználásával készült csoda, méghozzá beige színben! Ha úgy érzed, hogy a feketét már nem bírod elviselni magadon, mert bármennyire elegáns szín, egyszerűen beszippant, akkor válaszd ezt a kellemes, natúr színt, mely szinte a bőröddé válik, és meleg tónusaival melegít, és jobb kedvre derít majd!

Az edzőtermekben szinte már előírás, hogy a legtrendibb színű edző cuccokban lőjük a szelfiket. Ha pedig felül szép színes a szerelésed, ne legyen ez másként alul sem! A sportmelltartó kollekciónkban a színek szerelmesei imádni fogják a pink-fekete J.PRESS sportmelltartót! Tökéletes tartás, nyerő színkombináció. Kell ennél több? Persze, hogy kell! Méghozzá egy szép színes J.PRESS női alsó. Válogass bátran a kínálatból, találd meg kedvenc színeidet idén télen!

Happy feet, vagyis a lábunknak is kijár egy kis szeretet! Márpedig, ha tényleg így gondolod, a sablonos fehér vagy fekete zokni helyett újíts be néhány menő színes darabot! Legyen szó a J.PRESS férfi zokni kollekciójáról, vagy épp a nőiről, biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd az egyéniségedhez, na és persze a hangulatodhoz illőt!

Személyes kedvencünk a férfi zoknik közül ez a különleges olajzöld színű, míg a női kollekcióból az okker színű zokni.

A zöld nyugtató hatású, enyhíti a depresszió és a szorongás tüneteit, a megújulás, harmónia érzését adja. Amellett, hogy a béke és a természet színe, az egészséget és nyugalmat szimbolizálja. A sötétzöld férfias, konzervatív szín, mely jólétet sugároz. Pasiknak tökéletes választás! Az okker sárga a nap, a fény és az optimizmus színe. Felfrissít és tevékenységre serkent, valamint megfoszt a félelemtől. Megőrzi az éberséget, fokozza a koncentrációt, az alkotókészséget. Tökéletes választás, hogy jól induljon a napod!

Megtetszett valamelyik szín? Vásárold meg webshopunkon keresztül, vagy látogass el bármelyik J.PRESS Márkaüzletünkbe, és válogass még több meleg szín közül!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.