0 0
J.PRESS 2017.05.15. 11:03

Mix & Match fürdőruha kollekció

Variáld kedvedre a különböző J.PRESS bikini alsókat és felsőket! 2 bikinivel lehet akár 4-féle fürdőruha szetted.

A strandok május 1-jén már megnyitották kapuikat. Talán a jó idő is megérkezik végre, és élvezhetjük az elkövetkezendő hónapokban a napsugarakat és a meleget. Mi a J.PRESS-nél mindenképp forró nyárra készültünk, ezért ennek megfelelően egy igazán szemrevaló fürdőruha kollekcióval rukkoltunk elő idén!

2017 kétség nélkül a remek fazonok, a nagyszerű színek és minták éve lesz, már ami a J.PRESS női bikiniket illeti, egészen biztos.

Idén is érdemes korábban elindulni beszerezni a legújabb fürdőruhánkat, hiszen ilyenkor még bőséges a választék.

A J.PRESS női fürdőruha kollekciójában kiválóan kombinálható darabokat találsz, s mivel a felsőt és az alsót külön is megvásárolhatod, te magad választhatod ki, hogy melyik felsőrészt melyik alsó fazonnal kombinálod. Sőt, még ennél is tovább megyünk! A 2017-es J.PRESS női bikini kollekció minden színe tökéletesen kombinálható egymással, így akár a színeket és a mintákat is vegyítheted.

A kötelező alapdarabok

Az egyszínű bikinikkel biztosan nem fogsz idén sem mellélőni. A fehér és fekete színek mellett megtalálod az idei trendszíneket is a kollekcióban, mint például a lilát vagy a bordót.

Egy teljesen fehér bikiniben angyali leszel, de bátran csempéssz egy kis játékosságot az összeállításba, és fehér bikini felsőhöz válassz például bordó vagy fekete alsót.

fehér

bordó

A fekete az alapdarabok alapdarabja. A fekete fürdőruha legalább annyira kötelező egy nő ruhatárában, mint a kis fekete koktélruha. Egy fekete bikini alsóban az a fantasztikus, hogy nem csak egyszínű, de akár mintás felsőrészekkel is párosíthatod őket!

fekete

Elő a mintákkal

Bátran választhatsz magadnak mintás bikinit is. 2017 nagy slágere a növény-, illetve a virágminta. Egy elegáns zöld-türkiz pálmafa mintás bikiniben biztosan dáma lennél bármelyik strandon. Ezt a mintás bikinit kombinálhatod feketével is, így például egy pálmafa mintás alsóhoz vásárolhatsz kétféle különböző színű vagy akár fazonú felsőt is.

A lila virágos minikollekció feltűnő kiegészítői a narancssárga passzék, illetve megkötők és bojtok. A romantikus virágmintát fiatalossá, bohémmá tettük ezekkel a játékos kiegészítőkkel.

A virágok szerelmeseinek mindenképp be kell szerezniük egy ilyen lila virágmintás bikini felsőt és hozzá egy mintás alsót is. Ahhoz pedig, hogy kedvedre variáld a bikinidet, érdemes beszerezni még egy másik színű bugyit is. Válaszd a színben passzoló, egyszínű lila bikini alsót, vagy menj biztosra egy slankító feketével!

lila virágos

A trópusok hangulatát idézi meg a trópusi virágmintás kollekció. Ha a lila és a bohémság távolabb áll tőled, válasz magadnak bikinit ebből a csodaszép mintás fürdőruha kollekcióból. A színek és a fazonok itt is szabadon kombinálhatóak, csupán a képzelet szabhat határt!

trópusi virágos

Fazonokban sem szűkölködünk

Ha megtaláltad a kedvenc színedet vagy mintádat, nincs más hátra, mint kiválasztani a tökéletes fazont!

Az idei J.PRESS fürdőruha kollekció megalkotásakor a tervezők igazán kitettek magukért. Annyi féle fürdőruha felső és alsó variációt dolgoztak ki, hogy bármilyen fazont is kedvelj, vagy bármilyen is legyen a testalkatod, meg fogod találni a számodra legelőnyösebbet!

Ha kisebbek a melleid, válaszd a háromszög fazont.

háromszög fazon

Ha dúsabb keblekkel rendelkezel, bármelyik kosaras fazonnal jól fogsz járni.

kosaras fazon

A csavart vagy balconett típusú fürdőruha felsők szintén a kisebb adottságokkal rendelkező nőknek állnak jól. Ráadásul, ha fodros fazon mellett döntesz, még optikailag nagyíthatod is kebleidet.

csavart fazon

Ha takarnád a pocakod, vagy egyszerűen csak jobban szereted, ha több anyag fedi a tested, válasz egyberészes fürdőruhát, vagy trankini bikini felsőt.

egybe

A bikini alsó kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy az oldalt megkötős fazonok kiemelik a csípőt. Így ha csípőben kicsit erősebb vagy, válassz inkább olyan fazont, melynek nincsenek megkötői.

oldalt megkötős

A bikini alsó próbájakor figyelj arra, hogy az oldalpántok ne vágjanak be a bőrödbe, mert az nem szép látvány.

megkötő nélküli

Ha hódolsz a retrónak, vagy szereted a különleges darabokat, mindenképp próbáld fel valamelyik vastagabb oldalpántos J.PRESS bikini alsót, vagy akár a magas derekú fazont.

vastag szélű

Megtetszett bármelyik szín vagy fazon?

Várunk szeretettel bármelyik J.PRESS Márkaüzletben, ahol kényelmesen felpróbálhatod a kiválasztott darabokat!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.