3 0
J.PRESS 2020.04.25. 13:47

Tippek home office-hoz.

Home office J.PRESS módra, kényelmesen.

Otthonról kényszerülsz dolgozni? Nézd a dolgok jó oldalát: van munkád, ez már alapból jó hír a jelenlegi helyzetben. Másrészről pedig: nem kell kényszerszabadságra menned, így nem veszíted el a nyárra, őszre, vagy akár télre már előre betervezett pihenőnapjaidat. A teljes home office-ra való átállás és berendezkedés az előnyei mellett bizony járhat bökkenőkkel, így nem árt tudatosságot vinni a mindennapjaidba! Egy biztos, az otthoni munkavégzés jelentősen kényelmesebb, hiszen ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Ez elsőre egyet jelenthetne azzal, hogy előveheted a kényelmesebb, otthoni J.PRESS darabjaidat! Biztosan? Az első napokban igen, na de hogyan is öltözködj a hosszan tartó karantén alatt? Segítünk!

A megtévesztő első napok…
Az első napokban talán még kecsegtető a megváltozott munkarend, az hogy később ébredhetsz, hiszen nem szükséges a közlekedésre időt számolnod, mostantól az irodád a legjobb esetben is a szomszédos szoba lesz. Jólesik ez a hirtelen jött szabadság. Még talán a céges e-maileket is az ágyban olvasod. Nagy a csábítás, hogy egész nap az ágyból manageld a dolgokat, akár pizsamában. Ha nincs webcamerás online meeting jelenésed, akkor ez nem is jelent gondot. Élvezd ki az átállás első napjait, hiszen a J.PRESS pizsamáknál nem sok kényelmesebb öltözet van, ami ráadásul trendi is.

J.PRESS női és férfi pizsama szett

 

Ez a férfi pizsama szett magas minőségű, exkluzív pizsama, amit kizárólag a J.PRESS-nél vásárolhatsz meg.  A sötétkék és szürke színek letisztultak, eleganciát sugároznak. Az sem gond, ha becsúszik egy Facetime-hívás, hiszen ez a hagyományos környakú, gombos felső rész, akár egy normál hétköznapi felső is lehetne! Az Italian Fashion Nightwear kollekció új darabja, amely csak Rád vár!
Szerencsére a nőkre is szuper pizsamák várnak, a J.PRESS pizsamák között rövid ujjú, shorttal kombinált és hosszú ujjú-hosszú nadrágos szetteket is találsz! Ez a “deep under the sky” feliratú, felhő és csillag mintás pizsama trendi és cuki is egyben. A 95%-os pamuttartalom miatt bőrödnek pihe-piha viselet. Ha odáig vagy a shortokért és olyan pizsamát keresel, ami nyáron is tökéletes társad lesz, csapj le rá és ha épp úgy alakul, maradj benne egész nap!

Home office tipp:
Azért, hogy a munkáiddal ne ússz el - még ha pizsamában végzed is el azokat - érdemes használnod feladat-és idő managementet segítő applikációkat. Ezekben rögzítheted az adott napi, heti feladataidat és ellenőrizheted, hogy betartod-e a saját magadnak szabott ütemezésedet!  Az elemzések segítenek többek között abban is, hogy rájöjj, mely napszakokban vagy a leghatékonyabb és melyekben végzed kevésbé produktívan a munkát. Próbáld ki a RescueTime alkalmazást
!

Az állandósuló mindennapok
A kezdeti lelkesedés könnyedén átcsaphat nehézségekbe. Egy idő után összefolyhatnak a napok és napszakok, egyre inkább befelé fordulhatsz amiatt, hogy egész nap ki sem mozdulsz és pizsamában vagy. Ezen könnyen lehet segíteni! Egyhamar rájössz, hogy kell valami keretet adni a napoknak, aminek egyike a reggeli készülődés, felöltözés. Természetesen rajtad áll, hogy könnyedebb otthoni viseletet választasz, vagy úgy öltözöl fel, mintha csak munkába mennél. Ha az otthoni íróasztalodhoz az inget túlzásnak érzed, válassz egy elegánsabb felsőt!

J.PRESS galléros póló, J.PRESS női lézervágott felső

Ezzel a galléros J.PRESS férfi pólóval nem lőhetsz mellé! Az otthoni home office során tökéletesen kényelmes, de ha épp csoportos híváson veszel részt is megállja a helyét, hiszen stílusos és elegáns. Most akciósan a Tiéd lehet ez a piké póló, ráadásul 6 szín közül választhatsz!
Nőként az otthoni kényelmes szetthez ez a lézervágott J.PRESS felső tökéletes választás. Akár farmerrel is megállja a helyét. Ha videokonferencián kell résztvenned, kapj fel rá egy blúzt. Varrás nélküli, kényelmes trikó, melyet most nude és fekete színben szerezhetsz be, kedvezményesen! A varrás nélküli technológia miatt egyáltalán nem látszik át, bármit is vegyél fel rá. Imádni fogod!

Home office tipp:
Ha már felöltözöl és valóban odafigyelsz rá, hogy kialakítsd az új helyzethez alkalmazkodó napi rutinodat, érdemes a környezetedet is bevonni és tájékoztatni a terveidről. Világos szabályokra van szükség, a háztartás körüli tennivalókat osszátok be egymás között és a munkára szánt idő valóban a munkáról szóljon, amit kölcsönösen tartsatok tiszteletben! Plusz tanács, hogy a lehetőségeidhez mérten legyen egy saját otthoni “irodád”, még ha az csak egy elkülönített asztalból is áll. Ha magáncélra és a munkádhoz ugyanazt a laptopot használod, próbáld meg hogy külső monitorhoz és billentyűzethez kötöd. Ilyenkor dolgozol, amikor pedig öledbe veszed a laptopot, az már a saját, munkán túli életed.

Karantén ide vagy oda

A kényelmes J.PRESS fehérneműkről a karantén végével se mondj le! Mindegy, hogy otthonról dolgozol vagy a munkahelyedről, az egyik legfontosabb, hogy kényelmes alsóneműt válassz! Nézd meg a férfi J.PRESS alsó kínálatot, vagy szemezgess a női J.PRESS fehérneműkből!

Home office tipp:
Habár kétségkívül sok tekintetben kényelmesebb a home office, ne feledkezz meg a kapcsolattartásról! A magányosság és az elhagyatottság érzése most általános lehet, főként az egyedülállóak számára. Aki extrovertált, azt még nehezebben érintheti a fennálló helyzet. Figyelj a környezetedre, érdeklődj a kollégáid hogyléte felől. Tökéletes megoldást nyújtanak a csevegő programok, videóhívások, úgy mint a Skype, FaceTime, vagy a Zoom. A másokra figyelés most nagyon fontos, de annál fontosabb nincs, hogy Te jól legyél! Amennyiben éppen Te érzed magad rosszul, vagy épp csak az immunrendszered gyengült le, ér egy pihenőnapot adni magadnak!

 

Használd ki az online vásárlást! Tedd a kosaradba a kiszemelt J.PRESS darabjaidat és mi hamarosan szállítjuk Neked! 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ráadásul díjtalan a kiszállítás! Shoppingra fel!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.