0 0
J.PRESS 2021.11.03. 10:41

Tudjuk mit nézel idén ősszel!

A legjobb Netflixezős szettek a J.PRESS-től!

Lassan, lassan már az időjárás is utoléri magát, és az őszi hónapokhoz hűen jönnek a hűvösebb napok. Ilyenkor különösen jól esik a négy fal között maradni, főleg, ha még az eső is esik. A Netflix idén ősszel is gondoskodott róla, hogy ne unatkozzunk, ha nem tudunk, vagy nem akarunk kimozdulni.

A Szexoktatás (Sex Education) 3. évadát már nagyon vártuk. Nem csak azért, mert a sorozat szabadon mer beszélni a fiatalokat érintő problémákról, hanem azért is, hogy megtudjuk, hogyan alakul Otis és Maeve szerelme, vagy mi lesz a Moordale gimi többi diákjával. Várakozásainkon felül teljesített ez az évad. A sztori nem laposodott el, újabb fontos témákat vetnek fel az epizódok, sőt, még a karakterek is jelentős változásokon mennek keresztül. Ha nem láttad még egyik részt sem, csináljatok egy pizsama partit a csajokkal, és vessétek bele magatokat a Szexoktatásba! A pizsit mi adjuk az estéhez:
 

 


Szoktál azon gondolkodni, hogy mennyi és milyen tartalmakat osztasz meg magadról a social média felületeken? Nem? Lehet, hogy érdemes volna! A Te (You) című sorozat egy modern szerelmi történet, ami szinte tündérmesébe illően kezd kibontakozni, majd néhány fordulatot követően hátborzongató thrillerré növi ki magát. A főszereplő, Joe, maga a báránybőrbe bújt farkas. Tipikus jófiú image-dzsel cserkészi be áldozatait. Ha eddig lemaradtál, még van időd felzárkózni! A 3. évadot október 15-től nézheted meg a Netflixen. A borzongós filmnézéshez válassz kényelmes viseletet:
 


Az egész világot hatalmába kerítette a dél-koreai akció sorozat, a Nyerd meg az életed (Squid Game). Mi sem tudtunk ellenállni a megannyi jó értékelésnek. Az alap történet, hogy több száz nincstelen ember beszáll egy titokzatos játékba, ahol mesés nyereményért küzdenek. És a saját életükért, persze. A játékok egyre durvábbak és erőszakosabbak lesznek, és epizódról epizódra egyre jobban megmutatkozik, milyen is az ember, ha a saját túlélése a tét. A látványtervezés pazar, a rendezés profi. Ne lennénk meglepve, ha 1-2 Oscar jelölést is bezsebelne a film. Ha nincs ellenetekre az erőszakos akció, kezdjétek el egyik este a pároddal ezt a 9 részből álló sorozatot. A házimozizáshoz J.PRESS fehérneműt is tudunk ajánlani:
 

 

Bár A nagy pénzrablás (Money Heist) legújabb évada szeptember elején debütált, azonban 5 részre még várnunk kell a befejezéshez. Nem csak azért került a listára ez a film, mert erősíthetjük vele a nemzetközi sorozatok számát, hanem azért is, mert ritka az olyan forgatókönyv, amely ennyire tele van fordulatokkal. Már az elejétől kezdve rajongóvá válik a néző, és egyszerűen nem lehet abbahagyni. Akár egy teljes hétvége alatt is rendezhettek a pároddal Money Heist maratont, hogy behozzátok a lemaradást, vagy épp felelevenítsétek a történteket. Egész nap ágyban maradós – tévénézős napokra tökéletes választás a J.PRESS fehérneműje. Stílusosan pirosban, vagy nemzeti színekkel kombinálva:


 

Csapj le a kedvenc filmnézős szettedre webshopunkban!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.