2 0
J.PRESS 2017.04.07. 15:30

Tudtad, hogy a kék az új fekete?

Miért járnánk mindig feketében! Én például imádom a kéket. Igaz, hogy számtalan árnyalata és variációja létezik az egészen sötéttől a vakító égszínkékig, de én mindegyiket szívesen hordom. Sőt, most jöttem csak rá, hogy e sorok írása közben is éppen kék pulóvert viselek!

A kék vidám, a kék nyugtató hatású, a kék a béke jele.

Gondoljunk csak bele, hogy az égboltnak és a tengernek is kék a színe, így végtelenséget és szabadságot sugall. Itt a tavasz így, éppen ideje, hogy feldobd a ruhatárad vidám színekkel, és végre ne csak a farmerod legyen kék.

Ha nem csak a divat miatt szeretnéd feldobni az öltözéked ezzel a színnel, akkor használd tudatosan a kék korábban említett jótékony tulajdonságait, és töltsd meg napjaidat pozitivitással! A kék remekül párosítható sárgával, feketével, fehérrel, sőt, a bevállalósoknak akár pirossal is.

Ki mondta, hogy csak a blúzod vagy a nyakláncod lehet kék? A J.PRESS most tippeket ad arra, hogyan viselj ruha alatt is minél több kéket magadon.

Éljen a sötétkék

Egy tudatos nőnek nem mindegy, hogy mit visel a lábbelije alatt. Nem csupán az esztétikai, de a minőségi szempontokat is érdemes figyelembe venni a zokni választás során.

A J.PRESS WAS-004-es cikkszámú női bokazoknija rendhagyó színű és mintájú. Ha szeretsz kitűnni a tömegből és bevállalod ezt a cuki sötétkék színű, fehér pöttyös zoknit, akkor nem fogsz csalódni.

A természetes pamutot egy csipet poliamiddal és egy csepp elasztánnal ötvöztük. Így a zokni rendkívül kényelmes, rugalmas anyagú lett, amellett, hogy a pamutnak köszönhetően megtartotta légáteresztő- és nedvszívó képességét is.

A kényelemről gondoskodik még az erősített orr-és sarokrész, ami a sötétkékhez remekül passzoló bordó színt kapta.

Mondtuk már, hogy a kék pozitív hatással van a közérzetünkre?

Akkor hordj minél több kéket, amikor csak lehet. Képzeld, most akár bugyiból is választhatsz kék színt a J.PRESS termékei közül!

A J.PRESS 6126-os cikkszámú csípő fazonú bugyi extra kényelmet nyújt a mindennapokban, legyen szó sportolásról vagy elegáns öltözetről.

Ez a bugyi kötelező darab a fehérneműs fiókodból, ami magas pamuttartalmának köszönhetően jó nedvszívóképességű, míg az elasztánnak köszönhetően rugalmas. Keskeny pántjai tökéletesen felveszik a tested formáját, anélkül, hogy bevágnának a derekadon.

Sötétkék színe pedig önmagáért beszél, vidám és vagány lányoknak különösen ajánljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.