1 0
J.PRESS 2017.01.12. 10:45

Új év, új tervek, új fogadalmak

Örülünk, hogy itt vagy. Tarts velünk 2017-ben is!

Köszönjük, hogy olvasod a blogunkat. Reméljük, hogy 2016-ban sikerült jó néhány tippet, trükköt elsajátítanod tőlünk.

Bízunk benne, hogy ez 2017-ben sem lesz másként! Kívánjuk, hogy ez az új év még sikeresebb, még eredményesebb, még gazdagabb, még boldogabb legyen, mint 2016 volt!

Reméltük, hogy ezt az első bejegyzést úgy olvashatod majd, hogy közben hatalmas pelyhekben esik a hó. A számításunk nem teljesen jött be, viszont a ma reggelre lehullott hó talán kárpótol majd mindannyiunkat. Sajnos az igazi fehér karácsony is elmaradt, reméljük, hogy januárban lesz még azért örömünk némi hóesésben.

Ha hó nincs is, egy valami biztosan van. Januárban a legtöbbünk mindenféle célkitűzést szab maga elé. Neked megvannak már a „világmegváltó” terveid 2017-re? Új munkahely, új suli, nyelvtanulás, külföldi utazás, lakásvásárlás, új párkapcsolat, esetleg még több sport és testmozgás?

Igen, talán ez az utolsó az, ami a legtöbbünk listáján szerepel. Az új évben minden más lesz. Többet fogok futni, lejárok a terembe edzeni, gyakrabban járok aerobicra vagy spinningre. Januárban hatalmas lendülettel vetjük bele magunkat új, vagy éppen régi-új szenvedélyünkbe, a sportba. Ilyenkor tele vannak az edzőtermek, nehéz időpontot foglalni a személyi edzőkhöz, vagy épp bejelentkezni a kedvenc csoportos óránkra, hiszen mindenki menni akar, mindenki csinálni akarja, hogy idén végre tényleg lefuttassuk az új év – új én programot.

Az elhatározás megvan, talán el is jutunk az edzőteremig. De vajon mit tegyünk, hogy ne adjuk fel idő előtt, és elérjük a kitűzött célunkat?

Mi azt javasoljuk, hogy egyszerre ne akarj túl sokat. Reális célokat tűzz ki magad elé, és igyekezz megtalálni az élvezetet a sportban! Ha úgy érzed, kényszerből kell sportolnod, nem fogod élvezni, rövid idő után abba is fogod hagyni, hiszen nem akarsz szenvedni… Ha túl magasra teszed a lécet, nem lesz sikerélményed, és azért fogod abbahagyni. Mi melletted állunk! A sport fantasztikus dolog, találd meg benne te is az élvezetet, a kihívást és a motivációt!

A motivációban talán mi is tudunk segíteni.

Minden egyes sport megköveteli a megfelelő ruházatot. Nem mondjuk, hogy nem lehet lemenni a terembe egy kissé elnyűtt pólóban, vagy hogy a szekrény aljából előkotort zokni nem lesz megfelelő a kinti futáshoz. Lehet, hogy az lesz… Viszont ne feledd, nem véletlenül találták ki a sport ruházatot. Ezek a ruhák speciális anyagból, speciális technológiával készültek. Miért? Azért, hogy számodra még kényelmesebb, még élvezetesebb, és biztonságosabb legyen a sportolás.

Igen, ráállhatsz a futógépre bármilyen pólóban. De ahogy elkezdesz a 3. perc után, az izzadságfoltok megjelennek majd a pólódon. Nem zavar? Lehet… Viszont 20-30 vagy akár 40 perc kocogás után már annyira fogsz fázni az átvizesedett pólóban, hogy nem fogod élvezni… Ezért van szükség speciális anyagból készült ruhára, mely a nedvességet elvezeti és megfelelően szellőzik.

Nincs ez másként a zoknival sem. Választhatsz bármilyen zoknit a szekrényedből, de nem biztos, hogy jól jársz vele. Érdemes befektetni legalább egy sportzokniba, hogy megtapasztald a különbséget.

Speciális anyag, különleges kidolgozás. Ez jellemzi a J.PRESS sport zoknijait.

Síelni mész? Válaszd a J.PRESS sízokniját, mely teliplüss anyagú, így hőszigetelő hatású. Ebben biztosan nem fog fázni a lábad síelés vagy boardozás közben.

Inkább futnál egyet a szabadban? Egy erősített, plüss talpú zokninál nem is választhatnál jobbat. Ennek a J.PRESS férfi sport zokninak a talpa teljesen plüss. Mindig kényelmes, meleg viselet. Egy ilyenben biztosan nem fázik majd a lábad.

A benti sportokat részesíted előnyben? Bátran válassz a J.PRESS bokáig érő sportzoknijai közül!

Ha gondosan odafigyelsz arra, hogy mit viselsz az edzőteremben, ezek között a sportzoknik között megtalálod majd a szettedhez illő darabot! A J.PRESS sportzoknijai egytől egyig légáteresztő anyagból készültek, így méltó társaid lesznek majd a legkeményebb sportoknál is. A zoknik erősített orr- és sarokrészének köszönhetően a kopásállóságuk magas. Sokáig tudod majd viselni őket.

Hölgyekre is gondolunk!

A gyengébbik nem esetében is nagy motiváció lehet egy-egy új sportruházat megvásárlása. Hiszen az új holmit viselve, máris szívesebben megyünk az aerobic órára, vagy épp ugrunk rá a taposógépre.

A hölgyek esetében rendkívül fontos a megfelelő tartású sportmelltartó viselése. Itt bizony nem csak esztétikai kérdés a megfelelő melltartó kiválasztása, hanem egészségügyi is. Erről egy korábbi bejegyzésünkben már olvashattál.

Ha csak egy sportmelltartót vásárolsz az idén, legyen az ez a kényelmes, mégis biztos tartást adó J.PRESS sportmelltartó! A formázott mellrész és a légáteresztő kötésszerkezet gondoskodik arról, hogy a legizzasztóbb sport közben is kényelmesen érezhesd magad. Keresd többféle színben a J.PRESS Márkaüzleteiben vagy Webshopunkban!

A zokniról se feledkezz meg! Kényelmes sportzokni a lányoknak is jár! Egy plüss talpú J.PRESS sportzoknival könnyedén tehermentesítheted a lábaidat, hiszen a puha talprész segít tompítani az ütéseket intenzív mozgás közben is.

Kedvet kaptál a sporthoz? Előtte szerezz be néhány új J.PRESS sport terméket, hogy még szívesebben kezdj bele újévi fogadalmad teljesítésébe! Várunk szeretettel Márkaüzleteinkben, vagy vásárolj kényelmesen, otthonról, online!

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.