7 0
J.PRESS 2023.03.13. 09:29

Új férfi alsó ajánlások 2024-re

Izgalmas új színek az alsó kínálatunkból

A nagy klasszikusok és a bestseller modellek is új színekkel gazdagodtak, így még szélesebb lett a férfi alsó választékunk.

Aranyozott gumírozás az igazán stílusos férfiaknak.

A nagy sikert aratott ezüst gumírozású 231BL és 230BL fazonunk mellé a másik legkedveltebb nemesfém csillogó és varázslatos színét hoztuk el Nektek a legkényelmesebb J.PRESS fazonokkal ötvözve. Ezt a ragyogó arany gumírozást bátran meg lehet mutatni, biztosan kíváncsi tekintetek fognak vonzani, az elismerés pedig szinte garantált. A slip és a boxer fazont is a magabiztos, stílusokat jól ismerő és büszke férfiaknak ajánljuk, akik a következő szintre szeretnék emelni az önbizalmukat egy izgalmas randi vagy a akár a hétköznapok során.

 

A bambusz férfi fehérneműk most még jobbak lettek!

A slip és boxer fazonú bambusz férfi alsóink immár 4 színben megvásárolható, az éppen új sztár színünk az elegáns acélszürke. Ezek a bambusz alsók légiesen könnyűek, tökéletesen felveszik a test formáját és ami a legjobb, nyáron hűtenek, télen fűtenek. Válaszd az új elegáns acélszürke színt, amit kiválóan tudsz kombinálni farmernadrágokkal vagy szövetnadrágokkal.

 

Egy biztos pont a fehérneműs szekrényedben

Ha klasszikus pamut boxerről beszélünk, akkor nem mehetünk el a MAUBO009N férfi alsónk mellett. Új, világosmelírszürke színnel hoztuk el Nektek, hogy a melegebb hónapokban jól kiegészítse a világosabb ruhadarabokat. Szuper kényelmes puha pamut, mely a mindennapjaid legjobb társa lesz, ha teszel egy próbát. Ez a boxer fazon az egyik legkelendőbb J.PRESS boxerünk. Kipróbálod az új színét? :)

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.