1 0
J.PRESS 2017.05.05. 15:44

Úszók és shortok már az üzletekben

Tengerész csíkok, klasszikus és lezser fazonok, élénk színek

Többször tapasztaltuk már, hogy a nők és a férfiak teljesen más módon szeretnek vásárolni. Míg a legtöbb nő számára felüdülés egy-egy hosszabb shopping, addig a férfiak szívesebben intézik gyorsan és egyszerűen a vásárlást.

A J.PRESS férfi fürdőruha kollekciójával ezt a gyorsan és egyszerűen letudható vásárlást igyekeztünk támogatni. Hogy miben nyilvánul ez meg? Olyan kollekciót állítottunk össze, melyben minden férfi megtalálja a kedvére való fazont és színt, anélkül, hogy órákon keresztül, több tucatnyi darabot kelljen végignézni. Méret tekintetében sem lehet probléma, hiszen ha webshopon rendelnél, eligazít a mérettáblázat. Ha pedig személyesen látogatsz el valamelyik J.PRESS Márkaüzletbe, szakképzett eladóink segítenek a tökéletes méret kiválasztásában.

Vess egy pillantást a 2017-es J.PRESS férfi fürdőruha kollekcióra, és tedd le a voksod kedvenc darabjaid mellett!

Az idei szezon nagy slágere az úszó boxer. A hagyományos boxer fazonú fürdőnadrágoktól eltérően passzos és sokkal rövidebb szárral rendelkezik. A fecskékhez képest viszont vastagabbak az oldalpántjai ennek a fürdőnadrágnak. Mindenképp megéri felpróbálni ezt a fazont, ha úgy érzed, a fecske túl keveset takar belőled. Ha a fazon tetszik, már csak a megfelelő színt kell kiválasztanod. Ennél a modellnél készültünk egy picit szolidabb, visszafogottabb színnel, és egy tutira feltűnő, bevállalósabb színösszeállítással is.
férfi boxer

férfi boxer
Maradnál a megszokott boxer fazonnál? Válassz csípő fazonú úszónadrágot, nyűgözd le a csajokat a strandon! A legújabb J.PRESS férfi fürdőnadrág kollekcióban két színpárossal is megörvendeztetünk. Az egyik modell esetében az acélszürkéhez egy csipetnyi narancsot párosítottunk, míg a másik modellnél két különböző kék szín kombinációjával teremtettük meg az összhangot. Bármelyik szín is legyen nálad a befutó, ezzel a fazonnal nem lősz mellé, ha szeretnéd megmutatni izmos hasadat és lábadat!
férfi boxer

férfi boxer

Nem múlhat el nyár az örök klasszikus, a fecske fazonú úszónadrág nélkül, így természetesen ez a fazon a J.PRESS kollekciójában sem hiányozhat. Az abszolút egyszerű, de nagyszerű darabot kereső férfiak számára ajánljuk ezt a szuperkényelmes fazont sötétkék és szürke színben. Ha pedig a klasszikus fazon mellé egy ütősebb designt is bevállalnál, próbáld fel a sötétkék-zöld színkombinációval tervezett darabot!
 férfi slip

férfi slip

Tovább hódítanak a lezser fazonú fürdőnadrágok! Szereted ezt a fazont? Szerezz be legalább egyet a legújabb J.PRESS férfi kollekcióból!

Az úszóshortok annyira népszerűek manapság, hogy mindenképpen többféle fazont és többféle mintát szerettünk volna az idei férfi fürdőruha kollekcióban megmutatni. Így választhatsz rövidebb vagy hosszabb szárhosszúságú short közül is, attól függően, hogy melyiket találod kényelmesebbnek.

Színek tekintetében továbbra is az idei sláger, a kék trendszín az uralkodó. A visszafogottabb stílus kedvelőinek ajánljuk a kék-fekete vagy a kék-fehér csíkos fürdőnadrágokat. Egyszerű design, mégis nagyszerű, hiszen a tengerész stílus sosem megy ki a divatból.

A színek szerelmesei biztosan imádni fogják a sportos úszó shortot. Ennél a fazonnál narancssárgával fűszereztük meg a designt. Kitűnnél, de azért nem ennyire? Semmi gond! A narancssárgát elhagyhatod. Válaszd helyette a kétféle kék és fehér kombinációjával tervezett, extra csíkos fürdőnadrágot!

férfi short

férfi short

férfi short

férfi short

férfi short

A J.PRESS férfi fürdőruha kollekcióját a legnagyobb gondossággal terveztük, hogy az idei strandszezonban is modern lehess. J.PRESS fürdőnadrágban nem csak kényelmesen telik majd a vízparton töltött idő, ám azt is érezni fogod, hogy más vagy, mint a többiek!
Szerezd be még ma legújabb J.PRESS úszónadrágodat!

Vásárolj kényelmesen, megújult webshopunkból, vagy látogass el bármelyik J.PRESS Márkaüzletbe, és próbáld fel a kiszemelt fürdőnadrágokat!
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.