1 0
J.PRESS 2017.02.02. 11:48

Valentin-nap?!

Segítünk, hogy idén a Valentin-nap tényleg szerelmes hangulatban teljen.

Van, aki napokig töpreng azon, hogy vajon milyen lehet kedvese számára a tökéletes Valentin-nap, és van, aki az utolsó pillanatban szerez be valami apró ajándékot. Te melyik csoportba tartozol?

Talán már hallottál róla, hogy Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. Világszerte, de főleg az angolszász országokban Bálint napján (február 14-én) tartják a Bálint-nap (angolul Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés átvétele miatt Valentin-napként vált ismertté és népszerűvé. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

Viszonylag fiatal hagyomány Magyarországon, hogy ünnepeljük a Valentin-napot. Sokan tiltakoznak is ellene, mondván, nem magyar hagyomány, külföldről beáramló buta szokás, és felesleges ilyesmivel foglalkozni. Teljesen jogos érvek, abszolút megértjük, de próbáld kicsit máshonnan megközelíteni.

Szereted a párodat, igaz? Szeretsz örömet szerezni neki, igaz? Jól esik, amikor boldognak látod, igaz?

Itt egy újabb lehetőség, hogy megmutasd, mennyire is gáláns vagy! Ne úgy gondolj a Valentin-napban, mint egy újabb mondvacsinált ünnepre.

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe. Végre egy ünnep, amikor tényleg rászánjuk az időnket, és magunkat, hogy kedvesünkkel törődjünk!

Hogyan telnek a mindennapjaitok? Csak az állandó rohanás, a munka, soha semmire nincsen idő. Hol vannak már azok a felhőtlenül boldog pillanatok, amikor kapcsolatotok elején repesve vártad, hogy megcsörrenjen a telefon, vagy hogy meglásd, miközben a kapuban vártál rá? Mikor voltatok utoljára randizni? Mikor lepted meg utoljára bármivel is?

Valentin-napra ajándékozhatsz odafigyelést, egy kis törődést! Sokszor többet is érsz el vele, mint millió rózsaszállal!

Ébredéskor köszöntsd kedvesedet édes csókkal! Ha teheted, készíts neki reggelit! Ezt még akkor is meglépheted, ha 1. nem vagy konyhatündér, 2. nincs lehetőségetek együtt elfogyasztani a reggelit. Napközben küldj szerelmes üzenetet.

Írd le magadtól, hogy mennyire hálás vagy, hogy te lehetsz a párja. Ha nincs ihleted, keress valamilyen szép idézetet a neten! Küldj neki virágot a munkahelyére napközben! Hívd el randizni! Beszéljetek meg egy találkozót egy cukrászdába, vagy vidd el moziba, étterembe!

Ha pedig tárgyi ajándékot választanál, ami maradandó, ráadásul még praktikus is, ajándékozz neki J.PRESS fehérneműt!

Ha kedvesed nem szereti a nagy felhajtást

Válassz neki alapdarabokat! A J.PRESS magas pamuttartalmú, basic fehérneműi biztosan tetszenek majd neki! A fekete melltartó egy fekete tangával, vagy épp teli fenekű bugyival, ha azt jobban szereti, igazán szexi ajándék lehet!

Ha szerelmed romantikus alkat

Lepd meg egy J.PRESS női trikóval, melyet vékony csipkeszegély díszít. Válassz hozzá passzoló bugyit is, hogy teljes legyen az összhatás! Valentin-nap lévén, legyél bátor és a szokásos fekete vagy fehér helyett válassz lila színt!

Ha párod a természetesség híve

Tökéletes meglepetés egy J.PRESS bambusz szett! Ez a pihe-puha anyagú, magas bambusz tartalmú fehérnemű kényeztetés a testnek és léleknek egyaránt! Valentin-nap alkalmából keresd a bordó színű fehérneműket!

Ha a fehérnemű vásárlást meghagynád neki

Válassz kedvesednek magas pamuttartalmú J.PRESS női zoknit! Zokni kollekciónkban az egyszínű zokniktól, a mintás, színes zoknikig mindenfélét találsz! Ha tudod, hogy mekkora a mérete, nem lőhetsz mellé!

És még egy ok, hogy Valentin-napra J.PRESS női fehérneműt ajándékozz:

Február 12-én, 13-án és 14-én minden 5000 Ft feletti vásárlás esetén 20% kedvezményt adunk a teljes árú termékek árából!*

Még több ihletet merítenél? Várunk szeretettel bármelyik J.PRESS Márkaüzletünkben, ahol szakképzett eladóink segítenek kiválasztani a tökéletes Valentin-napi ajándékot!

*A kedvezmény min. 5000 Ft értékű vásárlás és a törzsvásárlói programhoz való csatlakozás vagy törzsvásárlói státusz esetén érvényes 2017.február 12-13-14-én.

Hozzászólások

Hozzászólok

Hozzászólás írása

Még nincs egy hozzászólás sem.